U Parizu

Supruga bivšeg premijera očigledno je uživala u društvu našeg novog i zgodnog ministra, nečime ju je itekako nasmijao

Zlatko i Blanka Mateša i Tonči Glavina - 6 Tom Dubravec / CROPIX 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Na meču Donne Vekić u Parizu viđeni su i Zlatko Mateša sa suprugom Blankom te naš novi ministar Tonči Glavina.

U sunčani Pariz na meč Donne Vekić na Olimpijskim igrama stigao je i naš bivši premijer Zlatko Mateša sa suprugom Blankom.

Njih dvoje sjedili su u društvu našeg novog ministra Tončija Glavine, a čini se kako je Blanki njegovo društvo itekako godilo jer su se zajedno smijali.

Podsjećamo, Mateša je u Blanki pronašao utjehu nakon prekida veze s 12 godina mlađom epidemiologinjom Dijanom Mayer, s kojom je u vezi bio tri godine.

Zlatko i Blanka vjenčali su se krajem prošle godine u jednoj zagrebačkoj crkvi, nakon svega nekoliko mjeseci veze. Blanka je inače pročelnica Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija, a bila je i supruga poznatog profesora i pravnika Hrvoja Kačera, koji je preminuo u siječnju prošle godine, poslije kratke i teške bolesti.

Glavina je naš novi ministar turizma i sporta, a prije nekoliko dana i on je bio tema domaćih medija zbog svog ljubavnog života. Naime, od 2010. godine u braku je s Amerikankom Allison Tracey, koja se zbog njega preselila u Klis.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Goran Višnjić nakon dugo vremena viđen je sa suprugom Evom! Njihove fotke prava su rijetkost, evo kako ona izgleda

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Zovu ga najzgodnijim penzionerom na svijetu jer izgleda kao Apolon, a on to ponosno pokazuje na svojoj jahti od 16 milijuna!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS