wow!

Zbog žene u crvenom kompletiću na zagrebačkoj špici sve je stalo na tren, prizori kao iz filma!

Paula Levačić Josip Moler/Cropix 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nema tko se nije u subotu prošetao zagrebačkom špicom, a tamo je pažnju privukla i Paula Levačić sa zanimljivom modnom kombinacijom.

I ovoga puta su se naša poznata lica prošetala zagrebačkom špicom, a kao i uvijek, glavni trg bio je pun ekipe koja je subotnje jutro poželjela iskoristiti na svježem zraku.

Tijekom šetnje centrom veliku pažnju privukla je i prva pratilja Međimurske županije Paula Levačić.

Nosila je Zarin crveni karirani komplet koji odiše šarmom "old money" estetike, a modnu kombinaciju upotpunila je torbom brenda Louis Vuitton, crnim najlonkama i tenisicama.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Svi su primijetili da je naš proslavljeni kuhar znatno smršavio, od prvih dana slave izgubio je čak 30 kilograma!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Franka Batelić snimljena u opuštenom izlasku sa sinom, evo što mu je pjevačica kupila tijekom šetnje subotnjom špicom!

Danijela Dvornik žestoko oplela po modernim vezama: "Kad vam frajer kaže da ima puno posla..."

Tužna vijest u glazbenom svijetu, u 39. godini preminuo jedan od omiljenih DJ-ja

Povezana vijest Celebrity Obitelj Kovačić ima dupli razlog za slavlje: Osim pobjede naše reprezentacije, obilježavaju još jedan poseban dan!

Povezana vijest Celebrity Gledamo je kao ambicioznu sanjarku i odvjetnicu u seriji u "Dobru i zlu", a tko je Tereza u stvarnom svijetu?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS