''Dominacija!''

Žanamari objavila seksi fotografiju s Nives, javila im se poznata kolegica: ''Past će Instagram!''

Žanamari Perčić i Nives Celzijus - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Žanamari Perčić pohvalila se zajedničkom fotografijom s Nives Celzijus, a u crnim outfitima pokazale su i više od očekivanog.

Pjevačica Žanamari Perčić na društvenim se mrežama pohvalila fotografijom s kolegicom Nives Celzijus.

Žanamari je na sebi imala crnu usku haljinu čiji je gornji dio bio nalik korzetu, pa je savršeno istaknuo njezine bujne grudi, ali i fantastičnu liniju. Crveni ruž i srebrna ogrlica sjajno su se uklopile u cjelokupni modni prikaz.

Nives je nosila prozirni crni kombinezon dugih rukava na koji je kombinirala kožni korzet. Stajling je ukrasila bež ružem na usnama i valovitom frizurom. 

"Dominacija", napisala je Žanamari u opisu.

Prva u komentarima javila im se pjevačica Pamela Ramljak pa im poručila: "Mjau", dok se glumica Mirna Maras nadovezala: "Past će Instagram". 

"Predivne", "Prave dive", "Gorite", "Slatke ste", "Preprekrasne", "Zločeste u crnom" te mnoštvo emotikona vatrica i srca našlo se u nastavku.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Nekad i sad Svi je najviše pamte kao Izetovu spremačicu Bubu, život joj je obilježila teška tragedija, a evo gdje je danas

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Chef Vuki pohvalio se novom fotografijom preslatkog sina, a posebno se potrudio oko njegove frizure, koja je pravi hit!

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS