''Bože, Bože!''

Žanamari još ne odustaje od seksi badića u kojima može pokazati tijelo kao iz časopisa: ''Hoću tebe za trenericu!''

Žanamari Perčić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Žanamari Perčić užarila je društvene mreže svojim novim nizom seksi fotografija u dvodijelnom badiću.

Pjevačica i fitness influencerica Žanamari Perčić pozirala je zavodljivo na ležaljci u dvodijelnom kraljevsko plavom bikiniju.

Posebno je naglasila svoju preplanulu boju, ali i pokazala bujne grudi te zategnutu stražnjicu.

Mišići na trbuhu također nisu mogli proći nezamijećeno.

"Kakva boja", poručio joj je Dalibor Petko, dok joj je Neda Parmać uputila emotikon leptira.

"Hoću tebe za trenericu", nadovezala se Nika Antolos.

Inače, Žanamari je u zadnje vrijeme bila glavna tema medija zbog šuškanja o problemima u braku koji se vežu za nju i supruga Marija, pjevačica je eksluzivno za In Magazin nedavno sve razjasnila.

''Ja nisam mogla vjerovat kakve sam stvari i neistine vidjela i pročitala o sebi i tom svom odnosu, imam osjećaj da i kad kažem nešto pozitivno to se pretvori u negativno. Tako da sam o tome odlučila šutjeti ali moja šutnja ne znači da nemam šta za reći – imam ja mnogo toga za reći ali nemam volje za negativnu energiju pa radije ću ja malo šutjeti. Ova pjesma i ovaj spot je svojevrstan odgovor – dobar tim jednom dobar tim zauvijek'', kaže Žanamari.

Snagu i energiju, ističe Žanamari, najviše dobiva upravo od Gabi koja je potiče da bude najbolja verzija sebe.

''Kad ona mene pogleda s onom svojom prekrasnom facom i kad ona meni nešto kaže i iznenadi me nekom svojom rečenicom, stvarno je puna iznenađenja. Moja glavna motivacija u životu je da što duže ostanem vitalna i poduzetna i da radim s njom na njenom uspjehu. Moja glavna motivacija je da moje dijete bude sretno sa svojom mamom i da ona uči od mene koliko i ja od nje'', rekla je.

1/42 >> Pogledaj i ovo +38 Zanimljivosti Ecija Ojdanić o trenutku koji će još dugo pamtiti: ''Zacrnilo mi se, zamolila sam je da zove hitnu ako padnem u nesvijest...''

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Nekad i sad Dugo je živjela na slavi kultne serije koju je proslavila, a sada se odlučila na potez iz očaja koji je sve pomalo razočarao

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS