u društvu supruge

Holivudski glumac osobno je došao na Eurosong i uživao u spektaklu, a za oko mu je posebno zapeo i nastup Baby Lasagne!

Will Ferrel - 1 Profimedia 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Will Ferrel uživao je u društvu supruge na ovogodišnjem Eurosongu, gdje je došao pružiti podršku podršku organizatorima i švedskoj kraljevskoj obitelji.

Već je poznato da je holivudski glumac Will Ferrel veliki ljubitelj Eurosonga, a ovoga je puta je čak osobno došao uživati u spektakularnom natjecanju.

Ove godine Eurosong su obilježili brojni skandali, a Ferrel je u društvu supruge Vivece Paulin došao pružiti podršku organizatorima i švedskoj kraljevskoj obitelji.

Povezana vijest Celebrity Lasagna se obratio novinarima putem Instagrama: ''Cijenim vaš rad, ali pozivam na razumijevanje...''

Isto tako, Will je sa svojom suprugom uživao u nastupima našeg predstavnika Baby Lasagne, Nema, Raiven i brojnih drugih izvođača koji su na Euroviziji predstavljali svoje zemlje.

Povezana vijest Celebrity Malo je poznato da je Loreen ove godine na Eurosongu nastupila u kreaciji splitske dizajnerice!

Ferrel je stigao u zelenom sakou i plavoj košulji, dok je supruga bila odjevena u crveno, a sasvim je sigurno da je par proživio nezaboravnu večer u napetom finalu.

Zanimljivo je i da je 2020. godine Ferrel je u suradnji s Netflixom napravio film "Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga".

Povezana vijest Zanimljivosti Video u kojem izvođači Eurosonga prognoziraju pobjednika izazvao je burne reakcije: "Ovo je dokaz da je sve namješteno!"

Spomenuti film još je jedan dokaz koliko Will Ferrel obožava taj europski projekt. 

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Lasagna objavio snimku s dočeka na Instagramu: ''Vidi se da sam ovdje bio nervozniji nego u finalu!''

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Čak 16 žena optužilo je legendarnog mađioničara za seksualno zlostavljanje, žrtve su navodno bile i maloljetnice

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS