Nije ih štedjela

Vlatka Pokos oštro osudila sve koji zbog ljepote idu pod nož: "Ponosna sam na svoj prirodni izgled"

Vlatka Pokos Instagram 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Vlatka Pokos na Instagramu je objavila nove fotografije uz koje je istaknula da je ponosna na svoj prirodni izgled.

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (52) često voli podsjetiti javnost kako stari dostojanstveno i kako na sebi nije radila nikakve korekcije.

O tome je progovorila i uz svoje nove fotografije koje je podijelila na profilu na Instagramu, a ovaj put je i oštro osudila one koji u ime ljepote odlaze pod nož.

"Prekrasne fotografije, nastale u trenutku inspiracije bez velikih priprema i planiranja. Ponosna sam na svoj prirodni izgled u moru neukusne plastike i ružnih, izobličenih lica koja se nameću kao uzori ljepote", napisala je Vlatka.

"Prirodna, otmjena, savršenog stila", "Uvijek predivna, graciozna uz prirodan njegovan izgled, koja odiše ženstvenim sjajem", "Za primjer", "Prekrasne žene daju nam i prekrasne fotografije", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Inače, Vlatka je posljednjih godina živjela i radila u Kanadi, a u Hrvatsku se vratila zbog prošle sezone showa "Ples sa zvijezdama", koji se uskoro opet vraća na male ekrane.

Poznato je i da se Vlatka bila prijavila na ovogodišnju Doru, no njezina pjesma nje bila odabrana među 18 koje su se predstavile u Opatiji.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tužne slike kolega s komemoracije za prerano preminulog glumca, Goran Navojec neutješno sjedio u tišini

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS