oboje su se oglasili

Vlatka Pokos prekinula s dečkom nakon tri mjeseca veze? "Možemo to nazvati nevoljama u raju..."

Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac Ivo Ravlic/Cropix 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac navodno su prekinuli nakon tri mjeseca veze, a evo kako su oni komentirali te glasine.

Nakon što se ranije ove godine doznalo da Vlatka Pokos ponovno ljubi, ovih dana pojavila su se šuškanja o njezinu prekidu s bivšim ragbijašem Većeslavom Holjevcem.

"Ma bolje da zovete Vlatku, stvarno ne bih ništa htio komentirati. Možemo to nazvati nevoljama u raju ili kako već", kratko je komentirao Većeslav glasine za 24 sata, a Vlatku je pitanje o prekidu začudilo.

"Stvarno? Zanimljivo. Nemam komentara", bila je njezina prva reakcija, a zatim je dodala: "Fokusirana sam na karijeru."

Većeslav, koji je inače unuk i imenjak bivšeg gradonačelnika Zagreba, od Vlatke je mlađi devet godina, a upoznali su se prije otprilike tri mjeseca u avionu.

"Na letu iz Dublina u Hrvatsku! Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu!" ispričala je tada u IN magazinu.

Par se zadnji put zajedno pojavio u javnosti na Europskom prvenstvu u ragbiju u Makarskoj početkom lipnja, a Vlatka je o Većeslavu pričala u IN magazinu i prije manje od mjesec dana, kada je zaljubljeno poručila: "Ljubav je čudesna stvar!"

Zbog njega je planirala i provesti ljeto u Zagrebu, iako inače koristi svaku priliku za odlazak u Dalmaciju, a ako su zaista okončali svoju vezu, sada bi joj se i ti planovi mogli promijeniti.

Povezana vijest Celebrity Vlatka Pokos u problemima zbog videa na društvenim mrežama: "Izgleda da ima puno klečavaca"

Povezana vijest inMagazin Vlatka Pokos o novom poglavlju u svojem životu: "Guglao me i shvatio da me ljudi percipiraju kao ženu od afera"

Povezana vijest Celebrity Dva pitanja koštala su Zagrepčanina 15 tisuća eura, ali na pitanje o Vlatki Pokos odgovorio je iz prve, jeste li i vi pogodili?

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Nekad i sad Ivica Olić već 20 godina živi bračnu idilu s lijepom Njemicom, ona se zbog njega odrekla karijere, a nemamo je često priliku vidjeti

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Maja Šuput vrućim prizorima s ljetovanja dovela društvene mreže do usijanja: "Krasno tijelo!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS