Vjenčanje kao iz bajke

Vjenčao se mladi hrvatski glazbeni par koji se upoznao na snimanju emisije, a na slavlju je bio i dobitnik Porina s djevojkom!

Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić - 6 Instagram 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Mlade nade hrvatske glazbene scene Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić stali su pred oltar na vjenčanju kao iz bajke koje se odvilo na otoku Krku.

Mladi par hrvatske glazbene scene, 31-godišnja Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić stali su pred oltar kako bi okrunili svoju ljubav, a svadba se održala na otoku Krku.

Par je već objavio i fotografije s vjenčanja, a osim njih samih videozapise i fotografije podijelili su i njihovi gosti među kojima su bili i nedavni dobitnik Porina Matija Cvek i pjevačica i influencerica Nika Turković.

Eni i Vjeko na Instagram profilima podijelili su niz istih fotografija, a Eni je ljubav prema Vjeki iskazala uz jednostavan i prelijep opis: ''Sve.''

Eni je odjenula dugu satensku vjenčanicu s blještavim detaljem oko vrata, a Vjeko je imao crno odijelo s istaknutim jednim detaljem, manžete za košulju u obliku violinskog ključa kojim je pažnju odvratio na posao kojim se oboje bave.

Vjeko i Eni upoznali su se 2016. godine na snimanju emisije ''The Voice'', a zaručili su se prošle godine u rujnu.

Atmosferu s vjenčanja dijelili su i Matija Cvek i Nika Turković. Matija je s Eni nedavno izbacio singl ''Trebaš li me'', a i ovaj glazbeni par za ovu se prigodu posebno sredio.

Nika je odjenula zelenu haljinu sa šljokastim detaljima dok je Matija imao tamno zelene hlače i sivi prsluk.

Matija je za mladence čak i zapjevao nekoliko pjesama poput ''Ljubav se zove imenom tvojim''.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Maja Lena Lopatny u suzama se oprostila od pokojnog oca, majka Mia Begović bila joj je podrška

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Shrvana Nikolina Pišek oglasila se prvi put nakon smrti supruga, a snimljena je i u Beogradu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS