''Dok ne mijenjaš muža...''

Viktorija Rađa pohvalila se drastičnom promjenom imidža pa usput otkrila što suprug Dino misli o tome!

Viktorija Đonlić Rađa Instagram 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Viktorija Đonlić Rađa podijelila je video u kojem je pokazala drastičnu promjenu svoje frizure, a pratitelji su i više nego oduševljeni.

Bivša Miss Viktorija Đonlić Rađa objavila je novi video, u kojem je pokazala da je došlo vrijeme za promjene, pa je ona odlučila napraviti nešto po tom pitanju. 

Naime, Viktorija se odlučila na promjenu svoje frizure, pa ju je tako skratila na kratki bob, a kako sad izgleda, pokazala je u svojem novom videu te poručila:

"Uspješno su završeni pregovori za novu frizuru, Dino Rađa čak ni ne misli da je uspio. Mislim da je OK s tim. Dok ne mijenjaš muža, mijenjaj šta god hoćeš."

Kolumnistica Andrea Andrassy prva joj se javila u komentarima te joj uputila: "A je, kraća si od mene."

Pjevač Luka Nižetić uputio joj je emotikon vatrice, a plesačica Gabriela Pilić dodala je: "Tooop" i niz smajlića sa zaljubljenim očima.

"Ajme prekrasna si", "Predobroo ti stoji", "Najljepša žena na svijetu", "WOW", "Odlično Vam stoji", "Ma top", samo su neki od komentara. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Potpuno gola Nives Celzijus novom fotkom nadmašila samu sebe: "Ajme, majko sveta!"

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Zanimljivosti Bila je jedna od najvećih zvijezda domaće dance-scene 90-ih, a nitko nije znao ni da je preminula

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS