''Kakva si...''

Ovaj video Lane Jurčević skupio je više od 5 milijuna pregleda, i to sve zbog komentara njenog partnera, evo o čemu je riječ!

Lana Jurčević - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Lana Jurčević podijelila je kako je njen video na kojem dobiva komplimente od partnera Filipa pregledan više od pet milijuna puta.

Lana Jurčević podijelila je svoj video koji je skupio više od pet milijuna pregleda u mjesec dana, a jedno joj nije jasno.

"OVAJ video ima skoro pet milijuna pregleda na mojim profilima... Zaštooooo?" zapitala se Lana Jurčević uz video u kojem se čuje kako joj njen partner Filip Kratofil tijekom vožnje govori: "Kakva si prepi*ka, jaooo... Sad sam vidio, na ovo ogledalo srednje..."

"Ja se osjećam voljenom i kad sam raščupana, u dronjcima po kući i s 15 kila više nego prije, hvala Bogu. Ali mislim da nam, osim životne podrške, od partnera ponekad treba i ovakva nekakva stvar, koja nas vraća možda u one momente s početka veze, u one 'iskrice' koje su bile", poručila je pjevačica.

Podsjetimo, zbog riječi ''prepi*ka'' Lana je posljednjih dana tema medija, a zašto su je pratitelji napali, pogledajte OVDJE.

Lana i Filip roditelji su djevojčice Mayle Lily, koja im se rodila krajem prošle godine. 

Lana se otad ne prestaje hvaliti njihovim zajedničkim trenucima, a neke od njih pogledajte OVDJE.

Tko je zapravo Lanin partner Filip, pisali smo OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Maja Šuput pohvalila se prekrasnim prizorima s privatne večere u divljini, ali vjerni fanovi zamijetili su još nešto!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Ova golišava fotografija Sofije Vergare možda čak najbolje govori sve o njezinoj prirodnoj ljepoti!

Pogledajte spot za novu Grašinu pjesmu koju slušate u seriji ''U dobru i zlu''!

Glumac koji je osuđen zbog pedofilije oglasio se na društvenim mrežama prvi put od skandala koji je potresao regiju

Povezana vijest Celebrity Lanu Jurčević smlavile emocije, objasnila je zbog čega: "Danas sam imala totalni meltdown...''

Povezana vijest Celebrity Lana Jurčević na zanimljiv je način podijelila tegobe s kojima se muči njezina kći: "Tehnika koja uvijek pali..."

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS