sve je nasmijala!

Urnebesni komentar Victorije Beckham zasjenio je njihovu zajedničku fotografiju: ''Davide, koji je to...?''

David i Victoria Beckham - 2 David Beckham/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Na društvenim mrežama David i Victoria Beckham nerijetko objave trenutke iz privatnog života, a sada su podijelili zajedničku fotku ispod koje je bivša spajsica sve nasmijala svojim komentarom.

David i Victoria Beckham jedan su od najslavnijih parova na svijetu, a njihovi obožavatelji već godinama prate svaki korak toga dvojca.

Sada su pratitelje obradovali zajedničkom fotografijom u jednom vinogradu u francuskoj pokrajini, gdje su večerali i kušali vina.

Pozirali su zagrljeni, ali najveću pozornost privukao je Victorijin komentar.

"Što? Zašto mi je kosa narančasta? Davide, koji je to filtar?" napisala je bivša spajsica, pa nasmijala obožavatelje.

Victoria i David nedavno su imali 25. godišnjicu braka i povodom toga su napravili posebno slavlje. Više o tome pročitajte OVDJE.

Par se vjenčao 4. srpnja 1999., a svadbeno slavlje, koje se održalo u dvorcu Luttrellstown u Irskoj, u Velikoj Britaniji bilo je proglašeno društvenim događajem godine. Nakon ceremonije u klasičnoj vjenčanici i odijelu, za zabavni dio večeri presvukli su se u nezaboravne ljubičaste outfite, a njihov najstariji sin Brooklyn (koji je tada imao četiri mjeseca), bio je odjeven u kombinezon i maleni kaubojski šešir, također ljubičaste boje.

Inače, David zajedno ima četvero djece, sinove Brooklyina, Romea i Cruza i kćer Harper, a OVDJE pročitajte kako je započela njihova ljubavna priča.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Šuput je uvijek raspoložena za plažu, sunce i pijesak: U ovom bikiniju izgleda kao zvijezda naslovnice!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Anđelka iz hit-serije oglasila se povodom nezgodne situacije koju je doživjela u Kastvu: "Nemamo uvjete..."

Povezana vijest Celebrity Vidljivo ganuta Celine Dion pojavila se u Parizu, teška bolest nije joj oduzela borbenost i hrabrost

Povezana vijest Celebrity Imala je najpoželjnije frajere na svijetu, a onda se zaljubila u tajanstvenog muškarca koji prezire medijsku pozornost!

Povezana vijest Celebrity Kći našeg glumačkog para je trudna: Nedavno se udala nakon manje od godinu dana veze, a sada je otkrila da čeka i bebu!

Povezana vijest Celebrity Neda Ukraden pokazala kako izgleda u badiću, nitko ne vjeruje koji će rođendan uskoro proslaviti: "Bez filtara..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS