Najslađi navijač!

Ćorluka objavio sliku svog sina s Dinamovom zastavom i raspametio Instagram: ''Nebo se plavi, bijeli se Zagreb grad''

Vedran Ćorluka Instagram 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Vedran Ćorluka objavio je predivnu fotografiju sina Viktora s Dinamovom zastavom uoči spektakularne pobjede zagrebačkog kluba nad engleskim klubom.

Naš bivši nogometaš Vedran Ćorluka objavio je sjajnu fotografiju povodom spektakularne Dinamove pobjede nad engleskim klubom Chelsea.

Vedran je podijelio fotografiju svog sinčića Viktora koji u ruci drži Dinamovu zastavu, a na fotografiju je napisao poznati slogan: ''Nebo se plavi, bijeli se Zagreb grad''.

Fotografiju možete pogledati na Vedranovom Instagram profilu.

Bivši hrvatski reprezentativac nije mogao odoljeti proslaviti fantastičnu pobjedu Dinama nad velikim engleskim klubom, a fotografijom je raznježio sve svoje pratitelje.

Prije nekoliko dana Ćorluka je iznenadio pratitelje još jednom slatkom viješću. Njegov pas Oskar slavio je svoj 8. rođendan pa je Vedran u čast njemu objavio nekoliko fotografija umiljatog psa koji pozira kraj torte u obliku kosti.

Podsjetimo, Vedran i njegova supruga Franka Batelić u veselom su iščekivanju svog drugog djeteta koje bi trebalo stići do kraja ove godine. Franka je sve iznenadila objavom o trudnoći pred kraj ''Plesa sa zvijezdama'' u kojem je bila članica žirija, a trbuščić više nije mogla skrivati.

Franka i Vedran već imaju sinčića od Viktora koji ima dvije godine, a maleni će uskoro postati i veliki brat pa s nestrpljenjem očekujemo vidjeti kako će se snaći u toj ulozi.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Tonči Huljić objavio tužnu vijest i oprostio se od dugogodišnjeg prijatelja i suradnika: ''Falit ćeš mi kao i član obitelji...''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Severina snimljena ispred škole svog sina, emotivan trenutak zabilježila je i objavila njezina dobra prijateljica

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS