nije mu bilo lako

Pogledajte tko je Vedranu Ćorluki otežao branje maslina, njegova Franka ulovila ga je u simpatičnom trenutku!

Vedran Ćorluka Instagram/Franka Batelić/Screenshot 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Franka Batelić objavila je video s imanja svoje bake u Istri gdje je sa suprugom Vedranom Ćorlukom i njihovom djecom brala masline.

Bivši Vatreni Vedran Ćorluka za vikend je zasukao rukave i pomogao je u branju maslina na imanju bake svoje supruge Franke Batelić u blizini Labina.

Berbi su se pridružila i njihova dječica, sin Viktor i kći Greta, a Franka je na svojem profilu na Instagramu objavila video u kojem je pokazala kako je sve to izgledalo.

"Sada - u srcu svih neizvjesnosti u svijetu - zahvalna na ovim trenucima - više nego ikada do sada", napisala je, a posebnu pažnju privukao je trenutak u kojem Vedran bere masline držeći kćerkicu Gretu u jednoj ruci, dok oko njih trčkara Viktor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Franka i Vedran su se na društvenoj mreži pohvalili i zavidnim rezultatima berbe te uljem koje su dobili.

Podsjetimo, Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama. U siječnju 2020. godine dobili su sina Viktora, a studenom prošle godine na svijet je došla i njihova kćerkica Greta.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Suprug Maje Šuput u totalnoj nevjerici zbog legendarne ekipe koja je sjedila do njih u restoranu: ''U polunesvijesti je, ali se pravi''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Potpuno gola Jennifer Lawrence snimila je scene kakve od nje nitko nije očekivao: "Nisam nikad mislio da ću ovo vidjeti!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS