Grozno!

Napadnut je sin Nebojše Glogovca, otkriveni su detalji stravične zasjede

Nebojša Glogovac - 2 Pedja Milosavljevic / CROPIX 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Na jednoj autobusnoj stanici u Beogradu napadnut je stariji sin pokojnog Nebojše Glogovca.

Gavrilo Glogovac, sin pokojnog glumca Nebojše Glogovca, napadnut je u Beogradu, prenose srpski mediji.

Policija je brzo reagirala i identificirala napadače, a napad se dogodio u ponedjeljak ujutro u Novom Beogradu. Napadač mu je prišao i nakon kraće rasprave šakama ga udario u glavu na autobusnom stajalištu. Više detalja se ne zna.

26-godišnji Gavrilo živi život daleko od očiju javnosti i kamera te se o njemu malo zna. S druge strane, mlađi Glogovčev sin Miloš, rođen 2001. godine, završio je Petu beogradsku gimnaziju i krenuo tatinim, glumačkim stopama.

Miloš se ovog ljeta i oženio, a više detalja o tome pročitajte OVDJE.

Podsjećamo, Nebojša Glogovac bio je jedan od najtalentiranijih i najuspješnijih glumaca ovih područja, no njegova je životna priča nažalost prekinuta 9. veljače 2018. godine, kada je preminuo od posljedica teške i kratke bolesti.

Posljednju ulogu ostvario je u filmu "Ustav Republike Hrvatske", u kojem je igrao ulogu Vjeke Kralja, umirovljenog profesora koji je pritom deklarirani homoseksualac i transvestit. Film je nagrađen brojnim nagradama na domaćim i stranim filmskim festivalima, a 2016. godine bio je na drugom mjestu najgledanijih domaćih filmova u kinima.

Domaća publika pamtit će ga, između ostalog, po ulogama u serijama "Kud puklo da puklo" i "Stella". Zapamćene uloge ostvario je i u filmovima "Ubojstvo s predumišljajem", "Bure baruta", "Munje" te u seriji "Bolji život".

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Ovo je bivša supruga pjevača kojeg Hrvatice obožavaju, njihov brak raspao se poslije 16 godina

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Cijenjeni pjevač objavio tužnu vijest: ''Otišla je moja snaga, moja jedina, zbogom, dušo...''

Susjedi o Sergeju Trifunoviću nakon što je prijavio suprugu: ''Tumarao je u pola noći, sigurno se i pokajao...''

Ovako izgleda stan Sergeja Trifunovića u kojemu se dogodio incident sa suprugom: "Moja žena prezire..."

Povezana vijest Celebrity Zbogom, legendo: ''S anđelima, mili moj…''

Povezana vijest Celebrity Posljednje dane proveo uz svoju najveću ljubav: "Bila je centar njegova svijeta"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS