Kakva promjena!

Prepoznajete li slavnog sportaša? Uplovio je u glumačke vode, a hoda s trenutno najvećom glazbenom zvijezdom

Travis Kelce - 2 Instagram 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Travis Kelce ima jednu od glavnih uloga u seriji "Grotesquerie", a u sedmoj epizodi morao je nositi periku.

Prije nekoliko tjedana na FX-u se počela emitirati nova serija "Grotesquerie". Glavnu ulogu tumači Niecy Nash, a svoj glumački debi ostvario je igrač američkog nogometa Travis Kelce.

Dečko pjevačke superzvijezde Taylor Swift, koji je nedavno napunio 35 godina, prvi puta se pojavio u trećoj epizodi kao Ed Laclan, no u sedmoj epizodi je doživio veliku promjenu. Za potrebe epizode Kelce je morao nositi periku u obliku fudbalerke, zbog čega ga je bilo teško prepoznati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niecy Nash (@niecynash1)

Unatoč tome što mu je ovo prva televizijska uloga, kritičari uvelike hvale Kelcejevu glumu, koji je nedavno potpisao novi, poboljšani dvogodišnji ugovor s Kansas City Chiefsom gdje igra od 2013. godine.

Kelcejev klub je imao slobodan tjedan, zahvaljujući čemu su Kelce i Swift često bili viđeni u javnosti. Tako su prisustvovali bejzbolskoj utakmici gdje su izmjenjivali nježnosti.

Nedavno je njegov stariji brat Jason došao u centar pozornosti, a zbog čega, saznajte OVDJE.

Kelce je prije nekoliko mjeseci dobio priliku upoznati se s dva buduća britanska kralja, a kako je to izgledalo, pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Seve se javila iz prekrasnog Sarajeva, a zbog kombinacije je dobila gomilu komplimenata: ''Prezgodna si u tom odijelu''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Taylor Swift pokazala veliko srce nakon katastrofalnog uragana, donirala višemilijunski iznos unesrećenima!

Posljednji član One Directiona uputio poruku preminulom Liamu, nedavno su se družili: ''Nisam znao da će to biti posljednje zbogom...''

Unuka najbogatijeg čovjeka na svijetu zapanjila velikom transformacijom, ovako je nekad izgledala!

  Povezana vijest Celebrity Neda Ukraden progovorila o onome što sve najviše zanima: ''Jako sam sretna...''

Povezana vijest Celebrity Ljubavna priča Gordana Jandrokovića prava je filmska: ''Primijetila sam ga jer je lijepo skakao na glavu u more...''

Nekoliko dana prije smrti Liam Payne suočio se s velikim porazom: ''To ga je sigurno potpuno uništilo...''

Jedna od najvećih zvijezda današnjice oprostila se od preminulog kolege riječima koje paraju srce: ''Dragi prijatelju...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS