Dobro ga je uredio

Šuškalo se da je Tom Cruise odustao od zahvata, ali njegovo zaleđeno lice ipak priča drugu priču!

Tom Cruise Profimedia 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Tom Cruise uživa u susjednoj Italiji u kojoj promovira svoj novi film "Nemoguća misija 7".

Američki glumac i miljenik žena Tom Cruise trenutačno boravi u susjednoj nam Italiji gdje promovira svoj novi film "Nemoguća misija 7", a tamošnji su ga paparazzi uhvatili u opuštenoj atmosferi u kakvoj ga nemamo priliku često vidjeti.

60-godišnji Tom snimljen je u jednom restoranu, u kojem je dobro raspoložen, uz talijanske specijalitete uživao i u ispijanju pića. Pažnju je ponovno privuklo njegovo mladoliko lice za kojeg se šuška da je uredio na estetskim operacijama.

Glumac je posljednjih godina punio medijske stupce zbog pretjerivanja s botoksom, no čini se da se u zadnje vrijeme uspijeva suzdržati jer izgleda puno prirodnije nego u listopadu 2021. godine, kada je šokirao javnost svojim izobličenim licem.

Naime, Tom je tada snimljen na bejzbolskoj utakmici u društvu 26-godišnjeg sina Connora, a njegove je obožavatelje začudilo podbuhlo i natečeno lice.

O njegovu izgledu kasnije se oglasila i vrhunska estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde, i detaljno objasnila za Daily Mail u čemu se krije tajna njegova lica o kojem se tada pričalo.

"Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama botoksa i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", zaključila je.

S njom se složio i kirurg Ross Perry, koji sugerira da bi Tomov prema mnogima uznemirujući izgled mogao biti rezultat kombinacije viška kilograma i prečestih odlazaka na tretmane.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Kad vidite ove fotografije zaručnice slavnog milijardera bit će vam jasno zašto se i on doveo u red!

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Nekad i sad Bivša ljepotica neurednog izgleda i izgubljenog pogleda snimljena kako sjedi uz cestu, njezine nove fotke sve su rastužile

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS