Ma je li moguće?

Tom Cruise zatvorit će Olimpijske igre? Ljubitelj vratolomija za kraj sprema spektakl, a sve ima i posebnu simboliku

Tom Cruise - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Strani mediji pišu kako će Tom Cruise zatvoriti Olimpijske igre u Parizu, a već je poznato i kakvu će vratolomiju izvesti.

Stranim medijima ovih se dana proširila zanimljiva vijest.

Naime, jedan od najslavnijih glumaca svijeta, Tom Cruise, trebao bi zatvoriti ovogodišnje Olimpijske igre u Parizu 11. kolovoza, piše TMZ.

Cruise će se, navodno, padobranom spustiti na slavni znak Hollywooda u Los Angelesu koji će 2028. godine biti domaćin Olimpijskih igara.

Njegova točka snimljena je još u ožujku, a izvori su za TMZ rekli kako nitko nije pretpostavio da bi to moglo biti povezano s Olimpijskim igrama. Snimka prikazuje Cruisea kako putuje avionom noseći zastavu od Francuske do Kalifornije te završava njegovim skokom padobranom niz kultni znak Hollywooda. Iza ovog projekta stoji produkcijska tvrtka "Fulwell 73", a njihova je namjera obilježiti primopredaju s Los Angelesom u kombinaciji s atrakcijama koje će se održavati uživo.

Prizore u kojima se penjao po holivudskom znaku snimili su i paparazzi prije četiri mjeseca, a pogledajte ih OVDJE.

Tomu ovo neće biti prvi put da sudjeluje u ovakvom spektaklu. 2004. godine uoči ljetnih Olimpijskih igara u Ateni je pomogao nositi baklju kroz Los Angeles.

Inače, Cruise je poznat po izvođenju raznih vratolomija za koje glumci inače koriste kaskadere, a hoćemo li doista ovog ljubitelja adrenalina vidjeti na zatvaranju, saznat će se uskoro.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Šuput iz neobičnog badića provirilo više no što je planirala, teško je s nje skinuti pogled: ''Bože koji komad''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Od omiljene zvijezde Kumova nismo navikli na ovako golišave fotografije, nevjerojatno je kako dobro izgleda!

Povezana vijest Celebrity Životna priča kontroverzne alžirske boksačice: ''Prodavala sam kruh na ulici i skupljala posuđe da bih zaradila''

Povezana vijest Celebrity Među masom koja je navijala za Sinkoviće istaknuo se i naš voditelj, pogledajte prizore s tribina nakon njihove pobjede!

Povezana vijest Celebrity Tko su supruge braće Sinković? Baš njima su poletjeli u zagrljaj kad su shvatili da kući nose zlato!

Povezana vijest Celebrity Jadranki Kosor baš se i nije svidjelo navijanje naše bivše predsjednice za Donnu: ''Neugodno je gledati...''

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS