Svi su šokirani

Tko je glumac omiljen u regiji o kojem zbog gnjusnih optužbi ovih dana svi pišu?

Moamer Kasumović - 3 Armin Durgut/Pixsell 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Damira Fazlinovića iz popularne serije ''Lud, zbunjen, normalan'' nemamo priliku često vidjeti, a glumac koji ga je utjelovio trenutno je najgora osoba u regiji.

Serija ''Lud, zbunjen, normalan'' već godinama gledatelje Nove TV drži prikovanima za ekrane.

Moamer Kasumović glumio je unuka Izeta Fazlinovića, Damira, te je od početka slovio kao onaj normalan član obitelji. 

No, nova otkrića pokazuju da je upravo on ''najluđi dio obitelji''.

Protiv Kasumovića je ovih dana okrenuta cijela regija nakon što je jedan mladić priznao kako je doživio pedofiliju od strane glumca. Njegovo priznanje šokiralo je sve, a osim ove šokantne informacije, još je više reakcija javnosti izazvala činjenica kako se glumac iz zatvora izvukao uz otkupninu. Više o cijelom slučaju pročitajte OVDJE.

Slučaj je dobio i nastavak, a napastovani mladić ispričao je što se događalo te večeri. Potresnu priču pročitajte OVDJE.

Kasumović je rođen u Crnoj Gori te je kao 14-godišnjak bez roditelja preselio u Sarajevo gdje je nakon završetka rata krenuo u gimnaziju. Nakon toga upisao je studij novinarstva, ali ubrzo, zbog ljubavi prema glumi upisao je i završio Akademiju scenskih umjetnosti.

Jednom je prilikom za In magazin otkrio kako su izgledala snimanja za ''Lud, zbunjen, normalan''.

"Bilo je situacija kada smijeh preraste u histeriju, sjećam se scene jedne s damom sumnjivog morala... nama je to bilo toliko smiješno da je redatelj morao tražiti pauzu od pola sata", kazao je Moamer.

Svoju glumačku karijeru započinje sredinom 2000-ih godina sudjelujući u manjim kazališnim predstavama. Prvu ulogu dobio je u filmu Srđana Vuletića ''Ljeto u zlatnoj dolini'' kad je imao 21 godinu. Nakon toga igrao je u filmovima ''Dobro uštimani mrtvaci'', ''Prva plata'' i ''Anđeo i amnezija''.

Jedan je od osnivača Magacin Kabarea, udruge za razvoj i promicanje umjetničke djelatnosti.

A nakon završetka snimanja serije ''Lud, zbunjen, normalan'', o njemu se vrlo malo zna. Na društvenim mrežama tek ponekad objavi koju fotografiju, a često vrijeme provodi na imanju koje je naslijedio od oca. Više pročitajte OVDJE.

Ima tri sestre, Mirhu, Lejlu i Rejhanu, a njih četvoro odrasli su bez roditelja. 

''Kada odrastate s curama kao jedino muško, onda to ima svoje privilegije. Kada si u stanu s još dva muškarca, onda se ne zna ni ''ko pije ni ko plaća'', rekao je Kasumović svojedobno za Večernji list.

Istaknuo je i da zbog svojih sestara lakše razumije žene.

''Sa sestrama imam jako otvoren odnos, pa kod nas nikad ništa nije tajna ili tabu! Jednostavno, žene su drugi svijet kojem treba polako pristupati, a najbitnije je da znaš prepoznati što ona želi u tom trenutku'', objasnio je.

Prije dvije godine objavio je fotografiju s djevojkom, no te fotografije na društvenim mrežama više nema, a detaljnije informacije o njegovom životu nisu poznate.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Popularna srpska voditeljica otkrila koliko zaradi u sat vremena: ''Ja sam biznis žena, za čišćenje kupaonice plaćam čistačicu''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Novi prizori Brucea Willisa u rijetkom izlasku teški su za prihvatiti, njegov tužni pogled ostavlja bez riječi...

Tijesni korzet Jelene Karleuše na njenim oblinama skoro je popucao, svi se pitaju kako je u njemu uopće disala!

Sjećate se Kome iz naše humoristične serije? Od njegove uloge prošlo je 16 godina, a ovako izgleda danas!

Veliko slavlje u domu Aleksandre Prijović, njena majka nije mogla suspregnuti emocije: ''Moja mala djevojčica...''

Poznati pjevač preminuo na vlastitom nastupu, njegova prijateljica shrvano prepričala: ''Rekao mi je da mu trne ruka...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS