Samozatajna balerina

Tko je supruga Davora Gopca? U braku su već 30 godina, a ona se pojavljuje i u jednom spotu Psihomodo popa

Davor Gobac Damir Krajac/Cropix 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Davor Gobac i supruga Deana u braku su od 1994. godine, a dva mjeseca nakon vjenčanja dobili su sina Vilija.

Frontmen grupe Psihomodo pop Davor Gobac na domaćoj glazbenoj sceni prisutan je još od 80-ih godina prošlog stoljeća, no rijetko govori o svojem privatnom životu.

Ipak, poznato je da je već 30 godina u sretnom braku s balerinom Deanom Gobac, s kojom ima i sina Vilija, a obitelj već godinama živi mirnim životom u Zaprešiću.

Povezana vijest inMagazin Slave 40 godina karijere, no to je tek početak: ''Gle Jaggera, ima osam banki i još skače okolo, skupe doktore taj ima!''  

Suprugu Deanu, rođenu Zadranku, Gobac je upoznao preko prijatelja. Tada ju je zamolio da mu za nastup posudi svoju crvenu majicu s mačkom Silvestrom, a odmah je uzeo i broj telefona kako bi joj majicu mogao vratiti.

Pred oltar su stali 1994. godine, a dva mjeseca nakon vjenčanja dobili su sina Vilija. Deana je koreografkinja i nekadašnja članica baletnog ansambla HNK-a. Izbjegava javna pojavljivanja, a rijetke zajedničke fotografije bračnog para pogledajte u galeriji.

Ipak, Deana se 1991. pristala pojaviti u spotu za pjesmu Psihomodo popa "Trotl Boy", u kojoj je glumila atraktivnu liječnicu te se čak i skinula u haltere.

Vili je i s ocem osnovao grupu Vili & DeBili.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Kakvo iznenađenje na Severininu koncertu: Tijekom najemotivnije pjesme na pozornici joj se pridružio sin!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nove fotke muža Maje Šuput postale su hit zbog onog što je nosio u rukama: ''Nadam se da s tim ide doma...''

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS