Bodrila ga na Poljudu

Hajdukov junak Emir Sahiti godinama ljubi samozatajnu ljepoticu iz Splita zbog koje je promijenio i sve planove!

Emir Sahiti i djevojka Kim Instagram 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Emir Sahiti četiri je godine u vezi sa Splićankom Kim, koja ga je došla bodriti na Poljud na utakmici Hajduka i Dinama.

Hajduk je u nedjelju pobijedio Dinamo na Poljudu, a junak utakmice bio je nogometaš Emir Sahiti, koji je zabio pobjednički i jedini gol.

Emira je s tribina bodrila i njegova djevojka, Splićanka Kim van den Berg, koja je u svojim pričama na Instagramu objavila fotografije i snimke s utakmice.

Emir i Kim u vezi su već četiri godine, a o njoj se ne zna puno jer ima zaključane profile na društvenim mrežama i izbjegava javna pojavljivanja.

No zato Emir često na svojem profilu na Instagramu dijeli njihove zajedničke fotografije i ne krije koliko je zaljubljen.

 

 

"Split je odličan grad, neće se moji Šibenčanin naljutiti, ali malo više mi se sviđa pod Marjanom nego pod Šubićevcem. Premda je i Šibenik lijep grad za život, samo manji od Splita. Možda je za ovakvo moje razmišljanje kriva i djevojka koju sam našao u Splitu i zajedno smo već dvije godine. Prije toga sam govorio kako mi je želja kupiti kuću i živjeti na Kosovu. Sada razmišljam malo drugačije, volio bih nešto kupiti i u Splitu i na Kosovu", kazao je Emir 2021. za Slobodnu Dalmaciju.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Šuput je zbog ove žene javno priznala svoju ljubomoru: ''Gledajući vaše tijelo razmišljam zašto nisam...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte kako su Iris i Marko Livaja uredili svoj restoran, posjetila ga je poznata Splićanka i objavila snimke!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS