Evo tko je ona!

Ovu kandidatkinju MasterChefa mnogi već dobro znaju s Instagrama, njezina životna priča baš je zanimljiva!

Eni Đorđević, MasterChef - 3 Nova TV 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Eni Đorđević jedna je od top 24 kandidata koji će pokušati osvojiti titulu MasterChefa.

Eni Đorđević privukla je pozornost već na audiciji MasterChefa kad je svojim veselim tanjurom i osobnošću zaslužila prolazak u daljnji tijek natjecanja. U prošloj epizodi dobila je i bijelu pregaču za ulazak u top 24, a mi vam predstavljamo tko je zapravo ta simpatična kovrčava kandidatkinja.

Mnogi je već dobro znaju s Instagrama, gdje pod imenom ''tanjur_recipes'' dijeli svoje recepte, a 32-godišnjakinja je u MasterChef stigla s jednim ciljem - čuti kritike žirija kako bi unaprijedila svoje znanje.

"Radim sve da bude zabavno, smiješno, simpatično. MasterChef je savršena platforma za mene da unaprijedim svoje znanje'', rekla je.

Eni dolazi iz Pule, a svoju ljubav prema kuhanju počela je razvijati kad se preselila u Zagreb, gdje je počela kuhati kada joj je dojadila studentska menza. U sretnoj je vezi s nogometnim trenerom, s kojim se često seli kada on dobije novi angažman. Tako je došla i na ideju da pokrene svoj profil o kuhanju na Instagramu.

Inače, završila je frizersku školu, a svaki svoj video započne upravo s vezanjem kose jer zna da u kuhinji kosa uvijek mora biti svezana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eni Đorđević 🧑‍🍳🌶️🧄 (@tanjur_recipes)

Dugi niz godina bavila se plesom, a 2017. godine s plesnom skupinom nastupila je i u ''Supertalentu'' s grupom B residence.

Više njezinih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Tko je još osim nje prošao u top 24, a tko dobio posljednju šansu da dobije svoju kartu za najbolje kuhare amatere, pogledajte OVDJE.

Zanimljivo je kako ove godine u showu imamo i dva ljubavna para, a o kome se radi, pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Grubnićevu majku zovu kopijom Maje Šuput, a pronašli smo i njezine fotografije koje nisu obrađene!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naša bivša predsjednica nikad nije izgledala mlađe, drastičan gubitak kila istaknuo je ovaj žuti outfit!

Oglasio se odvjetnik glumca čiji je slučaj šokirao regiju: ''Tu ništa nije neobično ni posebno...''

Supruga Željka Joksimovića podržala iskopavanje litija, srpska javnost bijesna na nju: ''Malo je licemjerno jer bi ona prva bila izolirana od posljedica''

Što su najluđe glumci morali naučiti kako bi što vjernije utjelovili uloge koje tumače?

Povezana vijest Celebrity Tužna životna priča kandidata MasterChefa, odrastao je u siromaštvu: ''Imali smo poljski WC, a otac...''

Povezana vijest Celebrity U MasterChef stiže 56-godišnjak s nevjerojatnom životnom pričom: ''Tri puta sam bio klinički mrtav...''

Tko je Dikanova partnerica, od koje se poduzetnik ne odvaja? U Beogradu je itekako poznata, a uspješno vodi dva biznisa

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS