stala na kraj nagađanjima

Ella Dvornik pokazala misterioznog muškaraca iz Srbije i otkrila o kome je riječ, zna se što ih je povezalo!

Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nakon što je Ella Dvornik zagolicala maštu pratitelja fotografijom s misterioznim muškarcem, sada se zna o kome je bila riječ.

Naša influencerica i kći neprežaljenog Dine Dvornika, zaintrigirala je pratitelje tako što je objavila misterioznu fotografiju nepoznatog muškarca na svojoj Instagram priči.

Iako se vidjela samo njihova sjena, njih dvoje držali su se za ruke, a mnogi su posumnjali da Ella Dvornik ponovo ljubi nakon razvoda od Britanca Charlesa Peracea.

Nagađanja nisu dugo trajala jer je već danas objavljena njihova zajednička suradnja, a u pitanju je nova pjesma koja će svjetlost dana ugledati 12. rujna.

Naime, ispostavilo se da je misteriozni muškarac zapravo reper iz Srbije - Marko Nikolić, alijas Niko Bellic, a prepoznatljiv je pod umjetničkim imenom Mejsi.

Svoju rep karijeru započeo je 2011., a neke od njegovih pjesama su "Hali gali", "Bling bling", "Šri Lanka", "Sezona lova" itd.

Ella je objavila već nekoliko Instagram storyja gdje zajedno poziraju, a na fotografijama je naznačena hrvatska i srpska zastava.

Ono što nas čeka saznat ćemo uskoro, a da li su Ella i Mejsi u ljubavnoj vezi ili je to samo poslovna suradnja, još nije poznato.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Svi ga pamte po čuvenom brku, a evo kako danas izgleda glumac koji je utjelovio omiljenog detektiva Poirota!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Svima je zastao dah kad se Georgina pojavila na crvenom tepihu, a pravo ludilo je nastalo kad je pokazala prorez na haljini!

Povezana vijest Celebrity Tko je žena kojoj je Bora Čorba posvetio pjesmu ''Ostani đubre do kraja''? Slomila mu je srce, a bila je prava ljepotica!

Povezana vijest Celebrity Haris Džinović našao je način da preboli krah braka s Melinom, otkrio što mu je na duši!

Povezana vijest Celebrity Poznato je gdje je princ Harry boravio tijekom svog nedavnog posjeta Velikoj Britaniji: ''Većina je bila zapanjena...''

Povezana vijest Celebrity Bilman se javno našalio na račun Martine Tomčić, ona mu nije ostala dužna, a Maja Šuput požurila je obraniti kolegicu!

Povezana vijest Celebrity Kako je legendarni James Bond zaslužio titulu najvećeg holivudskog džentlmena? Ima 71 godinu, a žene ga i dalje obožavaju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS