omiljeni dr. spencer reid

Zgodni genijalac iz popularne krimi serije ljubio je jednu od najvećih glazbenih zvijezda, a danas svoj ljubavni život vješto skriva

Matthew Gray Gubler Profimedia 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Matthew Gray Gubler osvojio je simpatije javnosti kao dr. Spencer Reid u seriji "Zločinački umovi", a njegov ljubavni život veliki je misterij.

Američki glumac Matthew Gray Gubler (43) proslavio se u popularnoj kriminalističkoj seriji "Zločinački umovi", u kojoj je utjelovio dr. Spencera Reida.

U seriji je glumio od početka do kraja, odnosno od 2005. do 2020. godine, a čak je i režirao 10 epizoda.

Kao FBI-ev čudesni čovjek s eidetskim pamćenjem i višestrukim doktoratima osvojio je brojne simpatije javnosti i privukao pravu vojsku obožavatelja, a još i više obožavateljica.

Na Instagramu ga prati više od 3,5 milijuna ljudi, a obožavatelji se slažu da je u privatnom životu još simpatičniji nego na malim ekranima.

Osim glume, ima i druge talente, pa je tako napisao i ilustrirao dvije dječje knjige, koje su postali bestseleri.

Obožavaju ga i kolege iz serije, s kojima je postao poput prave obitelji te često dijeli njihove zajedničke fotografije.

Matthew posljednjih godina uspješno skriva svoj ljubavni život, no poznato je je da je u prošlosti ljubio glumicu Kat Dennings, s kojom je prekinuo 2007. godine, a potom se pisalo da ljubi portugalsku manekenku Marisu Morris.

Zatim su ga 2014. godine u medijima povezivali s kantautoricom i manekenkom Charlotte Kemp Muhl, što je bilo i dosta zabrinjavajuće jer je ona u to vrijeme imala samo 16, a on 24 godine.

Svakako njegova najzanimljivija romansa bila je s kantautoricom Taylor Swift, iako su se samo kratko viđali 2013. godine.

Nedavno je raspametio obožavatelje serije fotografijama na kojima pozira s glumicom Aubrey Plazom, koja je u nekoliko epizoda "Zločinačkih umova" utjelovila ubojicu Cat Adams.

Kako Matthew izgleda danas i koliko se promijenio otkako smo ga gledali u ulozi dr. Spencera Reida, pogledajte u našoj galeriji.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Domagoj Vida zasuo suprugu Ivanu skupocjenim rođendanskim poklonima, zbog kojih su joj potekle i suze: "Živim bajku!"  

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Moglo bi vas iznenaditi tko glumi bebu Cvitu u Kumovima, njezina mama iz serije otkrila je dosad nepoznate informacije!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS