JOŠ SE NIJE OGLASILA

Tko je bivša misica i suradnica Hane Tabaković Bakse, koja se našla usred skandala s humanitarnim revijama?

Iva Loparić Kontek Josip Moler / CROPIX 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Iva Loparić Kontekt i Hana Tobaković Baksa dugogodišnje su prijateljice, a sada su se našle na meti optužbi za sumnjive radnje na humanitarnim revijama.

Novinarka Hana Tabaković Baksa i bivša misica Iva Loparić Kontek posljednjih su dana u fokusu javnosti jer su ih čelnice dviju udruga optužile za potkradanje humanitarnih akcija.

Iva Loparić Kontek dugogodišnja je direktorica izbora Miss Zagreba i od ožujka 2023. godine vlasnica licencije Miss Hrvatske za Miss Svijeta. Licenciju joj je tada predala Maja Vračarić.

''Radujem se izazovima koji su preda mnom i svim budućim aktivnostima koje donosi izbor Miss Hrvatske. Puno je posla pred nama te ću sa svojim suradnicima nastaviti uspješnim putem koji je gradila Maja'', istaknula je Loparić Kontek ranije.

O tome koliko je bliska s Hanom govori i fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama prije nekoliko dana. Hana i Iva zajedno su pozirale s osmijesima od uha do uha.

''25 godina prijateljstva, suza, smijeha, ali uvijek jedna uz drugu, jedna s drugom'', pisalo je u objavi na Instagramu.

Tko je Hana Tabaković Baksa, pročitajte OVDJE.

Kako je započela priča s prijevarom, pročitajte OVDJE.

Što kažu iz udruga, pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić nije prošla neopaženo dok se šetala centrom Zagreba, zna se tko je muškarac s kojim je bila

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Sandra Bagarić na nesvakidašnjem mjestu odradila tjelovježbu, imala i savršenu podlogu

Vokalne sposobnosti djevojčice Ane zapanjile su gledatelje Supertalenta: ''Ajme, kako pjeva, predivna boja glasa!''

Tko još ne zna za najpoznatiju single tetku s Balkana? Ona je zvijezda TikToka, obožava turbofolk i domaću kuhinju!

Prekrasna Miss Universe Hrvatske putuje na svjetski izbor u Meksiko: ''Jako sam uzbuđena!''

Povezana vijest Zanimljivosti Majin Bloom odradio je prvu gažu, i to u Africi, pogledajte ovaj hit-video: ''Ma on je čudo od djeteta!''

Povezana vijest Zanimljivosti Svi pričaju o najslađem trenutku na Zečićevu koncertu karijere: ''Duša, on čak i facom oponaša svog idola!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS