Njegova velika podrška

Junak utakmice protiv Srbije Loren Fatović u vezi je sa svojom srednjoškolskom ljubavi, a evo kako je ona proslavila pobjedu Barakuda!

Loren Fatović i Ivana Marević Instagram 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Djevojka Lorena Fatovića Ivana Marević na društvenim mrežama proslavila je pobjedu Hrvatske protiv Srbije na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu.

Hrvatski vaterpolisti igrat će u polufinalu Svjetskog prvenstva u Dohi nakon što su u utorak u četvrtfinalu svladali reprezentaciju Srbije s rezultatom 15:13.

Strijelce hrvatske reprezentacije predvodio je Loren Fatović s četiri pogotka, piše gol.hr.

Fatovićeve pogotke proslavila je i njegova dugogodišnja djevojka Ivana Marević, koja je u pričama na svojem profilu na Instagramu objavila njegovu fotografiju iz bazena, uz emotikon srca.

Fatović je poprilično samozatajan oko svojeg ljubavnog života, no na društvenim mrežama često objavljuje fotografije s djevojkom.

Par je zajedno od srednjoškolskih dana, a Ivana je na društvenim mrežama pokazala i kako su izgledali na svojoj maturalnoj večeri.

Još fotografija Lorena i njegove Ivane pogledajte u našoj galeriji.

Povezana vijest Celebrity Evo tko su bolje polovice naših vaterpolista, neki su već godinama u sretnom braku, a supruge su im najveća podrška!

Loren je inače sin Elvisa Fatovića, bivšeg hrvatskog vaterpolista i bivšeg trenera Vaterpolskog kluba Jug, u kojem je Loren započeo svoju vaterpolsku karijeru.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 inMagazin Nina Badrić otkriva što je kumovalo drastičnoj promjeni frizure: ''Nije lako capnuti kosu skroz do kraja, još se navikavam''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nove fotke muža Maje Šuput postale su hit zbog onog što je nosio u rukama: ''Nadam se da s tim ide doma...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS