''ti si zapravo uspio...''

Rasplakao se na pozornici Supertalenta zbog komentara žirija: ''Izgledao si kao da si izišao iz neke svoje životne zone''

Plesne pokrete uvježbava slovenski prvak u break danceu Tilen Grašić, koji je dinamičnim nastupom u showu Supertalent nastojao dočarati svoju ljubav prema plesu.

Tilen Grašić dolazi iz Ljubljane, inače pleše break dance, ali ovaj put je za show Supertalent pripremio nešto posebno.

''Došao sam predstaviti sve što sam ja'', poručio je prije svoga nastupa. 

''Ovu točku posvetio sam svojim borbama kad sam bio mlađi. Break danceom se bavim od pete godine, ja sam prvak Slovenije, na svjetskom sam bio treći. Kad sam bio klinac, uvijek sam imao neki kompleks da trebam biti najbolji, uvijek sam bio tužan jer su svi očekivali da sam najbolji. Ima puno stresa, sad mi više nije bitno da sam bolji od drugih, nego da sam bolji od samog sebe. Break mi hrani dušu jer kad dođem na pozornicu, nema nikoga drugog, samo pričam sam sa sobom i izrazim sve što je u meni'', priznao je Tilen u svojoj ispovijesti, a žiri je svojim performansom uspio osvojiti. 

''Mene je jako dirnuo ovaj tvoj ples, doživjela sam da si ovom točkom htio pokazati da je ples puno više od nagrada i natjecanja, da je ples dio tebe koji živiš, kroz koji dalje sebe izgrađuješ '', zaključila je Martina.

''Ovo je bilo prekratko jer stvarno je bilo maestralno. Genijalan si, meni si izgledao kao da si izišao iz neke svoje životne zone, ekspresije lica, sve si prikazao'', komentirala je Maja.

''Kod tebe je jako dobro što si pokazao tehniku, ali si to spojio s nečim što možda tipičan brejker ne bi pokazao, to su neki trenuci slabosti očaja i što se toga tiče, stvarno si genijalac'', primijetio je Davor. 

''Ti si zapravo uspio napraviti nešto jako nježno, a ne zbog toga slabije'', zaključio je Fabijan, a Tilen je zbog njihovih komentara brisao suze na pozornici. 

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Maja Šuput pozirala ogrnuta tek ručnikom: ''Ima da muškićima skoči tlak!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Lidija Bačić iskreno o ljubavnom statusu: ''Bit će na sva zvona, i brak i djeca i on!''

Svaka čast Mireli Holy na odabiru čizama za špicu, ovakve pete nisu za svakoga!

P. Diddyju sudit će se zbog ubojstva Tupaca? Obitelj neprežaljenog repera traži novu istragu, cure šokantne informacije

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS