Još 2007. se proslavila!

Najljepša djevojčica na svijetu danas šeće pistom u donjem rublju, a pogled s njezina prekrasnog lica skreću i ubojiti trbušnjaci!

Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Thylane Blondeau proslavila se kada je imala samo šest godina, a danas joj je 20 i nosi revije najpoznatijih modnih brendova.

Francuskinja Thylane Blondeau proslavila se 2007. godine, kada je kao šestogodišnjakinja proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu, a otada je izgradila uspješnu makenkensku karijeru.

Danas joj je 20 godina i još je ljepša nego prije, a sada je sve zadivila i na reviji brenda donjeg rublja Etam u sklopu Tjedna mode u Parizu.

Thylane je prošetala pistom u gaćicama s perjem i topiću koji je otkrio njezine nevjerojatno isklesane trbušnjake, u koje su svi gledali.

Mlada ljepotica prštala je samopouzdanjem, a kako i ne bi kada je dosad već nosila modne revije za neke od najpopularnijih dizajnerskih kuća i prvi put je pistom prošetala sa samo četiri godine na reviji Jeana Paula Gaultiera.

Deset godina kasnije postala je i najmlađa manekenka koja je pozirala za pariški Vogue, no tada je naišla na kritike, odnosno njezini su roditelji prozvani da previše seksualiziraju kćer jer je u najmlađoj dobi nosila tešku šminku i kratke haljine.

Njezina majka, modna dizajnerica Veronika Loubry, u tome nije vidjela ništa sporno i stala je u njezinu i svoju obranu.

"Jedino što me šokira na ovoj fotografiji je ogrlica koju nosi, vrijedna tri milijuna eura", izjavila je bila za francuske medije.

Thylane je jako popularna i na Instagramu, gdje je prati više od 4 i pol milijuna ljudi, koji se svakodnevno dive njezinoj prirodnoj ljepoti. Nedavno je na društvenoj mreži otkrila da ima i dečka, a radi se o glumcu Benu Attalu.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Marini Tucaković glazbenici su ostali dužni 90 tisuća eura, najviše joj duguju jedan folk pjevač i pjevačica kojoj je napisala velike hitove

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS