nakon stanke

Pojavila se informacija o Thompsonu koju su fanovi željno iščekivali: ''Šuškanja su sve glasnija...''

Marko Perković Thompson Dubravka Petric/Pixsell 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Poslije dvije godine stanke sve su glasnija šuškanja o novom Thompsonovu samostalnom koncertu u Imotskom.

Kako pišu 24sata, u tijeku su pregovori između organizatora i menadžmenta glazbenika o Thompsonovu samostalnom koncertu u Imotskom.

Šuškanja o novom samostalnom koncertu Marka Perkovića Thompsona u Imotskom nakon dvije godine stanke sve su glasnija, a tome je zasigurno pridonijela velika želja obožavatelja da napokon opet uživo čuju svog omiljenog pjevača!

Thompson je nedavno zapjevao na jednoj svadbi u Širokom Brijegu, a snimke s nastupa osvanule su na društvenim mrežama. Pjevač je oduševio sve prisutne kad je odlučio uzeti mikrofon u ruke.

Mladencima je otpjevao svoje najveće hitove, poput "Pukni puško", "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" i "Geni kameni".

Thompson će nastupiti s Matom Bulićem i Draženom Zečićem na koncertu "Imotski ne zaboravi" na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza.

Zbog Thompsonova povratka na pozornicu ulaznice su brzo planule i koncert je već potpuno rasprodan.

Thompson je posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz svog sina Antu Mihaela, koji je završio u bolnici, a upravo ga je on nagovorio da se sada vrati nastupima.

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Partnerica Šime Vrsaljka podijelila rijetke prizore bivšeg Vatrenog s njihovom djecom, otkrila je kako provode ljeto

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Howard iz Teorije velikog praska danas izgleda neprepoznatljivo: Prizori u zapuštenom izdanju govore samo jedno!

Povezana vijest Celebrity Srpska folk-zvijezda oplela po nastupu kolege kojem je obožavatelj lizao stopalo: ''Koliko je ovo sve poremećeno!''

Povezana vijest Celebrity Što se zbiva s Milanom Stankovićem? Nekada je bio jedan od najpopularnijih izvođača, a onda je potpuno nestao sa scene

Povezana vijest Celebrity Najpoznatiji srpski youtuber opljačkan je na Pagu: U pitanju je vrtoglava cifra, a nudi i nagradu za pronalazak lopova

Povezana vijest Nekad i sad Upoznali smo ga u domaćem talent showu prije gotovo 15 godina, glazba ga je odvela i izvan Lijepe Naše, a sada je s nama podijelio i lijepe vijesti

Povezana vijest Celebrity Ovako je zgodna supruga Dina Rađe proslavila svoj rođendan, njezin izgled teško biste povezila s brojem godina!

Povezana vijest Celebrity Zgodna Seve još jednom je pokazala maestralne vještine scenskog nastupa: "Da mi je na sekund imati ove noge"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS