travisova najveća podrška

Ma kakav prekid! Sve su oči bile uprte u Taylor Swift kad se pojavila na tribinama u ovom outfitu!

Taylor Swift David Eulitt / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Sinoć je otvorena nova sezona NFL-a, a Travisa Kelcea je na Arrowheadu podržala Taylor Swift.

Sinoćnjom utakmicom između branitelja naslova Kansas City Chiefsa i Baltimore Ravensa započela je nova sezona NFL-a. Na tribinama prepunog Arrowheada našla se i Taylor Swift, dajući podršku svom dečku Travisu Kelceu u društvu njegovih roditelja Donne i Eda

Ljubitelje mode oduševila je kombinacijom Versaceovog denim kostima i visokim crvenim čizmama Giuseppe Zanotti, noseći torbicu marke Louis Vuitton, a sa stadiona izašla je poprilično zadovoljna pobjedom Chiefsa 27:20.

Njezino pojavljivanje na utakmicu uvelike se iščekivalo, pogotovo poslije objave lažnog dokumenta prema kojemu je razrađen plan prekida popularnog para za 28. rujna.

"Taylor ovo nije smetalo i prilično ju je zabavilo", rekao je izvor za Daily Mail. "Ona obično uopće ne obraća pažnju na te stvari, ali ovo je bila smiješna umjetna inteligencija. Nije čak ni vrijedno stvarne reakcije nje ili njezinog tima."

Par je u vezi od kolovoza 2023., dok je potvrda veze stigla mjesec dana kasnije, njezinim dolaskom na utakmicu Chiefsa protiv Chicago Bearsa.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Otkriveno gdje se skriva Taylor Swift na putu do pozornice na koncertima, tako spriječi da je vide prije nastupa!  

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pogledajte kamo je princ William odveo svoju djecu za rođendan! Zbog jedne osobe ova fotka skupila je preko 2 milijuna lajkova!

Povezana vijest Zanimljivosti Ovu snimku Taylor Swift nakon Super Bowla pogledalo je više od 16 milijuna ljudi: ''Povedite roditelje, rekli su...''

Povezana vijest Celebrity Kako princ Harry provodi svoje vrijeme otkako je odstupio s kraljevskih dužnosti? Susjedi su ponešto otkrili: ''Obično kad ga vidite...''

Povezana vijest Celebrity Truli zubi Johnnyja Deppa sve su ostavili u nevjerici, ali slučajna objava na Instagramu sad je otkrila veliku promjenu na glumcu!

Povezana vijest Celebrity Zbog bivšeg dečka Taylor Swift londonski pub morao je unajmiti dodatno osiguranje, a evo što je bilo dovoljno da nastane potpuna ludnica!

Povezana vijest Celebrity Samo Karleuša može ovime prekriti grudi i prošetati ulicom, čudo je kako je sve ostalo na jednom mjestu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS