''nije čak ni vrijedno...''

Poznato je kako je Taylor Swift reagirala na lažni ugovor o prekidu veze: ''Ona obično uopće ne...''

Taylor Swift - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Prema pisanju medija, Taylor Swift se samo nasmijala, dok PR tvrtka Travisa Kelcea najavljuje tužbe.

Nedavno "curenje" dokumenta prema kojemu je razrađen plan prekida Taylor Swift i Travisa Kelcea uopće ne brine pjevačicu.

Lažni dokument, za kojeg su obožavatelji američke zvijezde otkrili kako je napisan preko platforme ChatGPT, samo ju je nasmijao.

"Taylor ovo nije smetalo i prilično ju je zabavilo", rekao je izvor za Daily Mail. "Ona obično uopće ne obraća pažnju na te stvari, ali ovo je bila smiješna umjetna inteligencija. Nije čak ni vrijedno stvarne reakcije nje ili njezinog tima."

I dok su se Swift i Kelce, zvijezda NFL momčadi Kansas City Chiefs, dobro nasmijali, PR tvrtka koja ga zastupa Full Scope angažirala je odvjetnike. 

"Angažirali smo naš pravni tim za pokretanje postupka protiv osoba ili subjekata odgovornih za protupravno i štetno krivotvorenje isprava", stoji u izjavi Full Scopea, čiji se logo našao na lažnom dokumentu.

Večeras u Kansas Cityju započinje nova sezona NFL-a, a u publici se očekuje i dolazak Taylor Swift kako bi pratila svog izabranika.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Otkriveno gdje se skriva Taylor Swift na putu do pozornice na koncertima, tako spriječi da je vide prije nastupa!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Fanovi Taylor Swift bijesni nakon prvog koncerta u Londonu, stotine njih ostali su zaglavljeni ispred stadiona, evo što se dogodilo

Povezana vijest Celebrity Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Povezana vijest Zanimljivosti Ovu snimku Taylor Swift nakon Super Bowla pogledalo je više od 16 milijuna ljudi: ''Povedite roditelje, rekli su...''

Povezana vijest Zanimljivosti Evo koliko je Taylor Swift stvarno utjecala na gledanost Super Bowla, samo je jedan događaj privukao više Amerikanaca pred male ekrane!

Povezana vijest Celebrity Otkazali koncert Miroslava Škore u Bugojnu iz sigurnosnih razloga, oglasili se i organizatori: ''S iskrenim žaljenjem...''

Povezana vijest Zanimljivosti Ljubimice Taylor Swift bogatije su od njezina dečka nogometaša, evo čime su si priskrbile milijunsko bogatstvo!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS