divota od žene!

Tarika je zasjenila predivna supruga Lejla u svilenoj haljini, za nju vrijeme kao da je stalo!

Tarik i Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Tarik i Lejla FIlipović počastili su pratitelje zajedničkom fotografijom s jednog vjenčanja, a za tu su se prigodu odlučili za elegantne modne kombinacije.

Naš poznati voditelj Tarik Filipović i njegova supruga Lejla svojim prisustvom uveličali su jedno vjenčanje, a za tu prigodu pošteno su se sredili.

Lijepa Lejla zablistala je u elegantnoj ružičastoj haljini, dok je Tarik izabrao svijetlozeleno odijelo i bijelu košulju koju je iskombinirao s tenisicama u istoj boji.

Inače, Tarik i Lejla imaju dvoje djece. Sina Armana dobili su 2008. godine, a Lejla iz prvog braka s Dadom Majolijem ima sina Dinu, kojeg Tarik odgaja kao vlastito dijete.

Nedavno su za In Magazin progovorili o svom braku u kojemu su od 2007. godine.

''Nije idealno, reći ću! Mislim da nije kod nikog idealno, niti postoji savršeno, ali se mi trudimo da to tako bude'', rekla je tada Lejla te su otkrili da se vrlo rijetko svađaju.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ova Splićanka titulu misice stekla je prije 24 godine, ali prizori u ovom vatrenom bikiniju dokaz su da joj i sad pristaje!

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Prije godinu dana preminuo je mladić zbog kojeg je plakala cijela Hrvatska, na njegovom profilu objavljeno je dirljivo sjećanje

Povezana vijest Celebrity Knoll se samo s facama druži, ovog puta našla se u društvu velike nogometne legende!

Povezana vijest Celebrity Tko bi rekao da ova haljina koju nosi Nives Celzijus košta pet eura? U nikad većem dekolteu je poručila: "U njoj ne može biti vruće..."

Povezana vijest inMagazin Modrić, Gvardiol, Jerko, Fabijan, Nikola Miljenić... Koji poznati domaći frajer zaslužuje titulu Mistera plaže?

Povezana vijest Celebrity Ovako izgleda luskuzna vila Gorana Bregovića: Odsad možete u njoj ljetovati, ali za jedno noćenje potrebno je izdvojiti pozamašnu cifru!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS