Oduvijek glumica!

Jedna od najljepših Hrvatica objavila svoju fotku iz djetinjstva, nešto se do danas nije promijenilo: ''Postojani odmalena!''

Tara Thaller - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Tara Thaller iznenadila je svoje pratitelje i podijelila fotografiju iz djetinjstva, evo kako je izgledala kao djevojčica.

Jedna od naših najljepših glumica Tara Thaller podijelila je novu fotografiju na Instagramu pa sve iznenadila.

Pokazala je kako je izgledala kao djevojčica, a napisala je i što se sve do danas nije promijenilo.

''Podočnjaci postojani odmalena! (uz modricu na lijevom oku)'', napisala je.

Fotografiju pogledajte u našoj galeriji.

Inače, Tara već neko vrijeme uživa na odmoru na našoj obali s partnerom Mateom Cvenićem, a već je podijelila i nekoliko fotografija u kupaćem kostimu te sve oduševila vitkom figurom.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Mate Bulić ponosno je pokazao mlađu kćer, a to je učinio iz posebnog razloga: ''Moje cure su...''

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Iris Livaja kupila je zemljište na Šolti pored Rakitićeve vile, evo kako izgleda prekrasna lokacija s pogledom na more!

Povezana vijest Celebrity Lijepa hrvatska glumica pokazala je svoje lice bez trunke šminke pa poslala važnu poruku: ''Društvene mreže nisu stvarne''

Povezana vijest Celebrity Domaća glumica koju prati pridjev najljepše pokazala je novi imidž, dosad je skrivala da ovako izgleda u svom prirodnom izdanju!

Povezana vijest Celebrity Naša lijepa glumica više se ne odvaja od svog bivšeg mentora, s kojim je pronašla ljubav brzo nakon razvoda!

Povezana vijest inMagazin Jedna od naših najljepših glumica otkrila jesu li na vidiku zaruke s mladim plesačem, s kojim nakon razvoda živi svoju ljubavnu bajku!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS