Zaljubljeni golupčići!

Našu glumicu mentor je za blagdane odveo na jedno posebno mjesto, s njim je nakon rastave pronašla veliku sreću!

Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Tara Thaller i Mateo Cvenić božićne blagdane provode u njegovom rodnom Osijeku, a zajedno su pozirali i pored božićne jelke.

Naš ljubavni par Tara Thaller i Mateo Cvenić u svojoj još uvijek svježoj ljubavi neprestano uživaju, a na svojim društvenim mrežama otkrili su i kako provode božićne blagdane.

Glumica i plesač na ove posebne dane otputovali su u njegov rodni Osijek, a na Instagramu su podijelili nekoliko fotografija.

Zajedno su pozirali ispred božićne jelke u božićnim džemperima, a pokazali su i da su prošetali gradom pa pozirali ispred panoramskog kotača i ručali u jednom restoranu.

''Sretan Božić, najbolje doba godine'', poželjeli su pratiteljima u opisu.

Podsjetimo, Tara i Mateo u ''Plesu sa zvijezdama'' natjecali su se do polufinala, a ona je nakon ispadanja objavila da se razvodi od supruga Farisa Pinje, s kojim je u braku provela godinu i pol dana, no tvrdi da tu odluku nije donijela zbog Matea.

"U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone odlično smo se slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više", kazala je Tara za Gloriju.

Iako su pokušali sakriti da su zajedno, to im nije dugo uspijevalo, a sad redovno uveseljavaju pratitelje zajedničkim objavama.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Lijepa Luce opet je viđena u društvu friško rastavljenog glazbenika, odala ih je njezina kolegica iz Kumova, a šuškanja o ljubavi su sve glasnija!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS