može i na Oscare odmah!

Nova Tamarina haljina o kojoj će se pričati danima: Grubnić se odlučio za outfit potpuno suprotan prvoj emisiji!

Tamara Loos Nova TV 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Tamara Loos zablistala je i u drugoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama''.

Nova voditeljica showa ''Ples sa zvijezdama'', Tamara Loos, već je u prvoj emisiji osvojila gledatelje pred malim ekranima pa su je obasuli komplimentima zbog dobro odrađenog posla.

A pohvale je prošle nedjelje dobila i zbog haljine koju je nosila, a zablistala je tada u glamuroznom izdanju.

No čini se kako komplimenata na račun njenog izgleda neće nedostajati ni nakon druge emisije i novog outfita koji je za nju i ovog puta odabrao Marko Grubnić, no sada se odlučio za crno izdanje. 

Tamara nam je uoči početka showa priznala da se još treba naviknuti na glamurozna izdanja, u kojima ćemo je gledati i u narednim emisijama.

"Nikad se ni u jednoj poslovnoj prilici nisam našla u situaciji da sam maksimalno sređena od glave do pete. I, povrh svega, da to nije moja briga, nego iza tog glamura stoji toliko sposobnih profesionalaca da im ja samo mogu skinuti kapu i reći svaka čast", kazala nam je.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Suprugu i sina Halida Bešlića rijetko viđamo u javnosti, a uz pjevača su proživjeli najteže trenutke života!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Violeta iz ''Boljeg života'' otkrila zašto se nakon razvoda više nije udavala: ''Kad čujem žene da tako govore, postavljam sljedeće pitanje''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS