Postala je seks-simbol!

Mlada glumica u kožnom kompletiću pokazala je svu svoju raskoš, a fatalni prizori snimljeni su za legendarnu rock grupu!

Sydney Sweeney - 6 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Američka glumica Sydney Sweeney pokazala je sve svoje raskoši u novom spotu Rolling Stonesa, pogledajte prizore koji su svima rasplamsali maštu.

Američka glumica Sydney Sweeney prije nekoliko tjedana sve je zaintrigirala na fotografijama paparazza koje su izašle u javnost. Vozeći se ulicama Los Angelesa, Sydney se u kabrioletu u kožnom kompletiću vozila, a sve je zanimalo za potrebe čeka je trajalo to snimanje.

Sada je stigao i odgovor.

25-godišnja ljepotica zvijezda je novog spota Rolling Stonesa za pjesmu ''Angry''.
U kožnom korzetu i zanimljivim hlačama načinjenim od kožnih zvijezda izvijala se na crvenom kabrioletu i mahala kosom, a mnogi na njene seksi prizore ne mogu sakriti oduševljenje.

Osim u ''Euphoriji'', glumila je i u još jednom poznatom djelu, filmu ''Bilo jednom u Hollywoodu''.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Šuput otkrivena trbuha i okružena dragim ljudima otkrila da ima razlog za slavlje: "Coming soon..."

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Zaleđeno lice jedne od nekoć najljepših žena svijeta šokiralo je javnost, njezine nove fotografije postale su predmet rasprave!

 

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS