Naročito Kaštelirci

Sve je spremno za doček Baby Lasagne u Umagu, njegovi sugrađani ne skrivaju ponos: ''Podržava našu tradiciju, puno nam je pomogao''

Sutra se u Umagu sprema veliki doček Baby Lasagne i njegovog tima. Grad puca od ponosa, ali i od nestrpljenja. Svi jedva čekaju da njihov Marko stigne na gradski trg.

Jedan po jedan, strpljivo se vješaju nonini čentrini na umaškom trgu. Sve je spremno za povratak Baby Lazanje na najdražu adresu - kući.

Ponosni su i Kaštelirci.

''Jako sam ponosna da sa njegovim ponašanjem i velikim srcem, kako ča smo ga i upoznali, onaj koji nije zna mislim da će sad svaki znat za Kaštelir'', govori sugrađanka.

Povezana vijest Celebrity Pjesma ''Rim Tim Tagi Dim'' doživjela je novi veliki uspjeh, ovo je dosad uspio još samo jedan hrvatski izvođač i to prije 65 godina!

Jer malo mjesto u srcu Istre posljednjih se dana često upisuje u internetsku tražilicu.

''Podržava našu tradiciju, naše običaje ja ću reći da nam je pomogao da naš moto koji je gdje moderan život susreće tradiciju, kroz tu njegovu pjesmu to i promovirao.''

Odmah su ga i prisvojili. Kako kaže načelnik, po jednom starom, ali dobrom receptu.

''Cura mu je Kaštelirka, govore da od tamo di ti je žena od tamo si i ti tako da je Marko, mi brojimo jednog stanovnika više'', govori načelnik Općine Kaštelir Đulijano Petrović.

I dok će Baby Lasagna tek stići u Istru i stati pred svoj grad, dio tima već je tu.

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako izgleda heklani Baby Lasagna, društvenim mrežama širi se fotografija lutkice koja je sve osvojila na prvu!

Emocije, kažu, još uvijek divljaju.

''Nismo znali da je toliki hajp stvarno, jer gore smo bili u svojim obavezama u svojim brigama i nismo imali osjećaj koliko su ljudi poludili za time'', govori Mihael Žipovski.

Je li se život promijenio?

''Je je doslovno preko noći.''

Iako sakriven pod maskom, od popularnosti ne može pobjeći. Kao ni od mamine ljutnje.

''Da još mi uvijek nije oprostila. Što sam ih uzeo. A bili su joj dragi, pa sam ih zalijepio na ovu i onu drugu gitaru.''

Povezana vijest Zanimljivosti Svi slušaju "Rim Tim Tagi Dim"! Pogledajte koliko je nastup Baby Lasagne dosad prikupio pregleda

A za trenutno najpoznatiji plesni pokret – odnosno novopečeni pozdrav u Umagu, zaslužna je Luana Kličić.

''Nastao je spontano, da bude skroz jednostavno, upečatljivo, doma doslovce u pidžami.

Doček u Umagu je sutra, a onda ova ekipa nastavlja sa svirkama. Prvu imaju već za desetak dana.

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Maja Šuput raznježila je pratitelje čestitkom za svog supruga, na egzotičnoj lokaciji slave čak dva važna datuma!

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Tko je sin Zdravka Mamića? Iza sebe ima dva propala braka, a prva supruga bila mu je naša poznata voditeljica

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS