sjećate se bivše loto-djevojke?

Seks-bomba bivše države skinula se u bikini pa oduševila figurom u 68. godini, ovaj prizor ju vraća u dane najveće slave!

Suzana Mančić - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Suzana Mančić i u 68. godini svojim izgledom ostavlja bez daha, a sada je pratitelje oduševila i fotografijom u bikiniju.

Najpoznatija loto-djevojka bivše države Suzana Mančić svojim izgledom oduševljevala i na pragu sedmog desetljeća. 

Na Instagramu je prati gotovo 60 tisuća ljudi, a ona je s pratiteljima podijelila kako uživa tijekom ljeta na obali mora. Na svim njezinim fotografijama jasno je vidljivo da Suzana itekako posebnu pažnju posvećuje svom izgledu, ali posebnu pozornost dobila je jedna fotka gdje ona pozira na stijeni dok je upijala zrake sunca.

"E, sada stvarno prži... Prži, prži... i ovog ljeta - bikini!", napisala je Suzana u opisu objave kojom je oduševila svojim tijelom u ružičastom badiću.

Podsjećamo, Suzana se u veljači podvrgnula estetskoj operaciji podizanja očnih kapaka, a kako izgleda rezultat pogledajte OVDJE.

67-godišnja Suzana je svojevremeno bila seks-simbol, a i u 68. godini krade poglede gdje god se pojavi.

U središtu pozornosti našla se i kada su objavljene njezine eksplicitne snimke, a u jednom od intervjua priznala je da joj je to promijenilo život.

"Prvi put sam htjela da me nema. Htjela sam se probuditi nakon 20 godina, ali, naravno, život ide dalje. Isplačeš se, izvrištiš da te nitko ne vidi i digneš glavu, duboko udahneš te zakoračiš na ulicu, gdje te čekaju neugodna iznenađenja", rekla je za Blic. Dodala je kako je sretna što su svi nakon tog velikog incidenta ostali normalni.

Što se tiče njezina ljubavnog života, Suzana je od 2018. u braku s grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom. Sudbonosno da izrekli su u njegovoj domovini, a Mančić često boravi u Grčkoj te uvijek ističe kako joj je to jedna od najdražih zemalja na svijetu.

Par je dugo najavljivao da bi se mogli vjenčati, no to su učinili tek nakon 18 godina ljubavi.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Još jedan nogometaš kupao se na istoj plaži kao Modrić, a ni on nikako nije mogao proći neopaženo!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nini Badrić nitko se ne može nadiviti u ovoj haljini, oborila je s nogu i jednu od naših najljepših misica!

Povezana vijest Celebrity Thompson se oglasio o neugodnoj situaciji u kojoj se našao: ''Molimo fanove za strpljenje...''

Povezana vijest Celebrity Što to Ronaldo i njegova Georgina rade u sauni? "Najčudniji video koji sam ikad pogledao!"

Povezana vijest Celebrity Omiljeni domaći influencer pohvalio se velikim novostima koje je skrivao više od mjesec dana: "Znam što će sada reći..."

Povezana vijest Celebrity Rozga se u Beogradu družila sa Severininim bivšim svekrom, osvanula je i njihova zajednička fotografija!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS