''Sad nema nazad''

Susjedi o Sergeju Trifunoviću nakon što je prijavio suprugu: ''Tumarao je u pola noći, sigurno se i pokajao...''

Sergej Trifunović Antonio Ahel/ATAImages 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Susjedi Sergeja Trifunovića novinarima su otkrili što je Sergej Trifunović radio nakon što je prijavio suprugu Isidoru policiji.

Glavna tema srpskih medija ovog tjedna je neočekivani rasplet događaja između Sergeja Trifunovića i supruge Isidore, i to samo nekoliko dana nakon što su se vjenčali drugi put.

Naime, Sergej je Isidoru prijavio policiji zbog, kako je rekao, obiteljskog nasilja, a fotografi su ga i uhvatili nakon skandala. Isidora će nakon svega doživjeti istu sudbinu kao i njezin suprug - bit će deportirana iz Srbije.

Kako se neslužbeno doznaje, Sergej i Isidora su se posvađali, a na njegovu izjavu da će je napustiti i otići iz stana na Voždovcu, ona je rekla da će sve polomiti po stanu.

Nakon što ju je prijavio, Sergej više iz stana nije izlazio, a novinarima Blica je samo kratko s prozora rekao: ''Neću izaći iz stana, džaba čekate.''

Njegovi susjedi za Blic su otkrili da su glumca stalno viđali s Isidorom i da ništa nije ni naslućivalo da će doći do toga da je on prijavi policiji.

''Djelovali su mi kao skladan par, uvijek su zajedno bili, šetali njegovog psa. Što se to desilo, samo oni znaju'', rekla je njegova susjeda, dok je drugi susjed vidio glumca na terasi u pola noći.

''Sergeja sam vidio na terasi, tumarao je, tu je proveo pola noći. On izlazi van samo rano ujutro i kasno uvečer kad nikoga nema... Nije ni njemu svejedno, sigurno se i pokajao što ju je prijavio. Najgore je kada čovjek nešto ishitreno napravi, a sad nema nazad. Vidjet ćemo što će biti dalje'', dodala je susjeda.

A kako izgleda njihov stan ispred kojeg ga čekaju novinari, pogledajte OVDJE.

Tko je Riječanka koja je u središtu skandala, pogledajte OVDJE.

O detaljima svađe više možete pročitati OVDJE.

Prije mjesec dana Sergej je također deportiran iz Hrvatske, a više pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kako izgledaju djeca Sandija Cenova, koju je dobio u 18 godina dugom braku s pravnicom?

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ono kad se Lidija Bačić gotovo prekrije od glave do pete, a fanovi joj ni tad ne mogu odoljeti!

Danijelu Dvornik žestoko su napali korisnici društvenih mreža, ona im nije ostala dužna: "Sada ću vam ja nešto reći..."

Sting se skinuo u 74. godini, njegove golišave fotografije o kojima svi pričaju obišle su internet

Povezana vijest Celebrity Sergej Trifunović oglasio se nakon suđenja u Splitu: ''Ovo ne smije postati borba za potpirivanje nacionalista...''

Povezana vijest Celebrity Kontroverzni srpski glumac nakon problema sa zakonom stao pred oltar, pogledajte fotografije s vjenčanja

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS