''moja nova normala''

Supruga Brucea Springsteena otvorila dušu o teškoj dijagnozi: "Borim se od 2018."

Bruce Springsteen i Patti Scialfa - 5 Profimedia 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Patti Scialfa, supruga Brucea Springsteena i gitaristica u E Street Bandu, otkrila je kako se već nekoliko godina bori s multiplim mijelomom.

Na nedavnom Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu premijerno je prikazan dokumentarni film "Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band" koji prati legendarnog The Bossa i njegov sastav na pripremama za prvu turneju poslije 2017. godine.

Jedna od glazbenica predstavljenima u filmu jest i Springsteenova supruga Patti Scialfa, koja je otkrila kako se bori s rakom od 2018. godine.

71-glazbenica je izjavila kako se zbog borbe od multiplog mijeloma, jedne vrste raka koštane srži, povukla s turneje.

"S ovim bendom nastupam 40 godina. S tim prvim nastupima, bilo je tako dobro vratiti se na pozornicu", riječi su Patti. "Turneja mi je postala izazov. (Godine) 2018. Bruce i ja smo igrali predstavu na Broadwayu kada mi je dijagnosticiran rani stadij multiplog mijeloma."

Isto tako, otkrila je kako je pokušala doći na nastup svako toliko, ali više nije bila redovita na pozornici.

"'Ovo utječe na moj imunološki sustav pa zato moram paziti što ću raditi i kamo ću ići. S vremena na vrijeme dođem na nastup ili dva i mogu otpjevati nekoliko pjesama na pozornici, i to je bila poslastica. To je za mene sada nova normala i slažem se s tim", izjavila je Patti.

Springsteen i Scialfa su u braku od 1991. i roditelji su troje djece. Prošlog listopada Bruce Springsteen je bio taj koji je Patti uveo u Kuću slavnih New Jerseyja.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Udala se kći Dubravka Šimenca, ponosni tata detalje je objavio na Instagramu: ''Bogat sam čovjek...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zvijezdi Kumova u izlasku se pridružila zanosna supruga, koju jako rijetko viđamo, a svi su primijetili da on izgleda drukčije!

Povezana vijest Celebrity Seve otkrila pravi razlog odlaska u Rim, evo zbog kojeg se frajera tamo uputila: "Moj dečko iz osnovne i dalje najzgodniji!"

Povezana vijest Celebrity Naš glumac vraća se na male ekrane zbog nove uzbudljive uloge, ispričao nam je sve o svom liku: ''Nadam se da će ga publika blagosloviti!''

Povezana vijest Celebrity Neda Parmać napravila je pravi raspašoj na svadbi, ovom njezinu potezu nitko se nije nadao!

Povezana vijest Celebrity Kerum pobjedu Hrvatske u Osijeku gledao sa suprugom i djecom, Fani je izrazom lica privukla pažnju

Povezana vijest Celebrity Izabel Kovačić u uskoj haljini istaknula figuru tik pred porod, ali glavna je zvijezda fotografije netko drugi!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS