"Lani sam malo fulao..."

Našoj glumici suprug je posvetio emotivnu objavu, za to je imao i vrlo poseban povod: "Ni sam ne znam kako si preživjela..."

Marijana Mikulić - 5 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Suprug Marijane Mikulić posvetio joj je emotivnu objavu povodom godišnjice braka.

Naša glumica Marijana Mikulić proslavila je godišnjicu braka, a povodom posebnog dana joj se njezin suprug Josip javno obratio emotivnom objavom. 

"Lani sam malo fulao, pa ti ove godine, evo, opet čestitam 19. godišnjicu braka ljube. U dobru i zlu, zdravlju i bolesti. Sve to smo imali obilato, ali se samo lijepih trenutaka sjećam. Nije floskula, ljubiti i poštovat ću te u sve dane života svoga. I sada, kada smo ovu ludu godinu izgurali, ni sam ne znam kako si preživjela, siguran sam da ćemo napuniti barem 20! Čudo si! Volim te! I volim našu malu, ludu obitelj", napisao je u opisu objave gdje je podijelio fotografiju s njihova vjenčanja. 

Marijana i Josip zajedno imaju trojicu prekrasnih sinova.

Mikulić je inače poznata po tome da na Instagramu otvoreno govori o svojem privatnom životu i često komentira svakodnevna zbivanja, a prati je nešto više od 40 tisuća ljudi.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Ovo je fotka koju je Karleuša objavila na Instagramu, no osvanula je i verzija bez trunke filtara!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity U 52. godini pomela je pistu kao da nikad nije ni otišla s nje, a izgleda isto kao u danima najveće slave!

Ubojiti dekolte Eve Longorie sve je o čemu se priča s revije u Parizu, ovoj ženi godine ništa ne mogu!

Zvijezda naše nove serije u mini haljini pokazala rezultate nevjerojatne fizičke transformacije!

Aleksandra Dojčinović spektakularnom revijom u Parizu postala prva Hrvatica kojoj je to uspjelo!

Povezana vijest Celebrity Bajaga nakon bolnog razvoda pronašao utjehu u tajanstvenoj crnki, osvanuo je njihov video, a detalje o njoj još ne otkriva!

Povezana vijest Nekad i sad Ove su zvijezde smršavjele uz pomoć kontroverznog lijeka koji je potpuno deformirao njihova lica!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS