nije joj bilo lako

Naša glumica podijelila detalje o odlasku supruga u Njemačku: ''Morao je čekati pogodan trenutak za odlazak''

Marijana i Josip Mikulić Marijana i Josip Mikulić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana i Josip Mikulić Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 3 Marijana Mikulić - 4 Marijana Mikulić - 6 Marijana Mikulić - 1 Marijana i Josip Mikulić - 3 Marijana i Josip Mikulić - 4 Marijana Mikulić - 1 +19 Marijana Mikulić - 2 Galerija

Marijani Mikulić prošla godina bila je vrlo stresna zbog niza privatnih situacija koje su je zadesile, a sada je otvoreno progovorila o svemu.

Glumica Marijana Mikulić pred kraj prošle godine preselila se sa svojih troje sinova u novu kuću, dok je suprug Josip morao otići za Njemačku gdje će raditi godinu dana. 

Osim odlaska supruga u drugu zemlju, Marijana je proživljavala i upis u srednju školu sa sinom Ivanom koji iako je bio odličan učenik, ipak nije uspio upisati željenu školu. Također, tu su se pojavljivali problemi i s najmlađim sinom Jakovom koji boluje od spektra autizma. 

"Sretna sam što napokon suprug i ja imamo golemi krevet, jer Jaki još spava s nama, nekad se došulja i Andrija, pa više nema stiskanja. I srce mi je na mjestu jer smo djeci omogućili da svaki od njih ima svoj intimni prostor. Znam koliko to znači jer sam godinama dijelila sobu s trojicom braće, a kad su roditelji izgradili kuću pa sam dobila vlastitu, ubrzo nakon toga sam se udala ", rekla je Marijana za Gloriju kroz smijeh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)

Ove godine Marijana i Josip slave desetu godišnjicu braka, a zajedno imaju trojicu prekrasnih sinova.

Glumica je istaknula i kako je suprugu prošlog ljeta bila najveća podrška kada je morao donijeti odluku hoće li prihvatiti stipendiju Zaklade Aleksander von Humboldt, koja ih svake godine dodjeljuje stranim istraživačima za rad u nekoj od institucija u Njemačkoj.

"Kad je doznao da je dobio stipendiju, morao je čekati pogodan trenutak za odlazak, jer nije mogao otići usred akademske godine, pa se u Berlin preselio u jeseni prošle godine".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 6 +25 Severina - 2 Celebrity Žuta haljina istaknula je bujne Sevkine obline, a teško je bilo ostati imun i na dodatne prizore koje je objavila!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William - 1 Princ William - 4 Princ William - 2 Princ William - 1 +27 Kate Middleton i princ William - 3 Celebrity Princ William posjetio suprugu Kate nakon operacije, pogledajte kako je izgledao kad je napuštao bolnicu

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene