Ovo je baš domišljato!

Pogledajte kako se kandidatkinja za predsjednicu Hrvatske snašla da ne nosi stvari iz subotnje nabavke, pravi je uzor ženama!

Ivana Kekin i Sandra Benčić - 1 Josip Moler / CROPIX 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Ivana Kekin viđena je u šetnji s kolegicom Sandrom Benčić, a svu pozornost ukrala su kolica koja je vukla za sobom.

Ivana Kekin bit će kandidatkinja stranke Možemo! na predsjedničkim izborima koji će se održati krajem ove godine.

Tim povodom postala je glavna tema medija, a ove subote uhvaćena je u centru Zagreba u društvu svoje kolegice političarke Sandre Benčić.

Dvije žene dobro raspoložene prošetale su Cvjetnim trgom, a svu pozornost privukla su kolica koja je Ivana vukla za sobom. Kandidatkinja za predsjednicu tako se odlično snašla da ne nosi stvari iz subotnje nabavke.

Ivana je inače već 15 godina u braku s glazbenikom Milom Kekinom, pjevačem benda Hladno pivo, s kojim je dobila dvoje djece. Mnogi su se iznenadili kada su objavili da zajedno ulaze u politiku, a Ivana je još onda govorila kako joj je dosadilo samo gledati i komentirati da stanje u Hrvatskoj postaje sve lošije.

A ovaj bračni par 2020. godine je odlučio da će ući u politiku. Tada su postali dio koalicije Možemo, a pjevač Hladnog piva bio je kandidat platforme u 7. izbornoj jedinici.

''Politika me u životu uvijek pratila u stopu i, bogami, to je napisano '99., a neki dan sam je čuo na radiju i skužio kak' je ta pjesma odvratno aktualna dandanas. Tako da sam i ja odlučio konačno iz pasivnog promatrača i kroničara dati svoje ime i podržati platformu Možemo'', izjavio je Mile Kekin.

Njegov put sad je nastavila supruga, a što je on rekao na njenu kandidaturu, pogledajte OVDJE.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Što to na sebi nosi naša voditeljica? Neobičan outfit brzo je privukao poglede svih, zna se i zašto se ovako sredila

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Reakcija Kate Middleton na dodir Williama obišla internet, pogledajte neugodan trenutak radi kojeg se svi pitaju isto

Emilija Kokić shrvana nakon odlaska kolege iz benda: ''Planirali smo doći do tebe, oprosti što smo zakasnili...''

Zagrebačka špica opet vrvi našim poznatim licima, fotografi su imali pune ruke posla, evo koga su sve uhvatili!

David Beckham izazvao je kaos u klubu u New Yorku, zbog njega su intervenirali i zaštitari

Evo kako ekipa nove serije ''U dobru i zlu'' provodi vrijeme van snimanja, poznata kolegica uspjela ih je sve okupiti za izlazak!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS