Zna se i spol

Sjećate se Stefany Hohnjec? Nakon perioda punog skandala povukla se iz javnosti, a sad ima najljepše moguće vijesti!

Stefany Hohnjec - 1 Igor Kralj/Pixsell 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Naša bivša manekenka Stefany Hohnjec trudna je s trećim djetetom, ona i suprug Ivan Papić uskoro će dobiti djevojčicu.

Miss sporta 2004. godine i prvakinja Hrvatske u ritmičkoj gimnastici Stefany Hohnjec očekuje svoje treće dijete.

Vijesti je podijelio Večernji list, a Stefany sa suprugom, građevinskim poduzetnikom Ivanom Papićem uskoro treba dobiti kćerkicu. Par već ima sina i kćer.

37-godišnjakinja je već u poodmakloj trudnoći, a napravili su i "gender reveal", odnosno otkrivanje spola bebe obitelji i najbližima te su svi bili sretni kada su vidjeli ružičaste konfete.

Stefany i poduzetnik Ivan Papić sinčića su dobili 2018. godine, a kći dvije godine 2020.

Upravo je nakon rođenja prvog djeteta ova bivša prvakinja Hrvatske u ritmičkoj gimnastici odlučila napraviti potpuni preokret u životu te se povukla iz medija.

2000-ih godina punila je medijske stupce i bila nezaobilazno lice naslovnica, a posljednjih godina okrenula se vjeri te potpuno nestala s naše scene.

Povezana vijest Nekad i sad Skandalozna prošlost domaće manekenke: Zbog kobnog tuluma završila je u zatvoru, a nakon što se okrenula vjeri izbačena je i iz crkve!

Povezana vijest Celebrity Sjećate se Stefany Hohnjec? Turbulentan život zamijenila je vjerom i mirom, a danas se o njoj jako malo zna

Povezana vijest Nekad i sad Nekad jedna od naših najpoznatijih manekenki naprasno je nestala iz javnosti, sjećate se nje?

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Šuput u kožnim hlačicama zagrijala ionako već vruću atmosferu, a nije dugo trebalo da se riješi i bundice kojom je skrivala dekolte!

1/39 >> Pogledaj i ovo +35 Celebrity Nives Celzijus spremna je za Euro, potpuno gola umotala se u hrvatsku zastavu i poželjela uspjeh Vatrenima!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS