čestitke!

Popularnom srpskom glumcu ostvarila se velika želja, postat će otac u 44. godini, a poznato je i kada stiže beba

showbuzz DNEVNIK.hr

Andrija Milošević čeka svoje prvo dijete s dugogodišnjom partnericom Aleksandrom Sandrom Tomić, a sretnu vijest dugo su skrivali od javnosti.

Popularni srpski glumac Andrija Milošević postat će otac.

43-godišnji glumac čeka dijete sa svojom dugogodišnjom partnericom Aleksandrom Sandrom Tomić.

"Kada su saznali da će postati roditelji, Andrija i Sandra su skakali od zadovoljstva. To im je bila velika želja koja im se sada ispunila. Mnogi su im već sada predvidjeli da će biti brižni roditelji, a to se vidi kada se s djecom svojih prijatelja igraju. Sandra je odlučila da će se povući iz kazališta kako bi se posvetila trudnoći. Sretne vijesti rekli su samo najbližima", kazao je izvor za Blic.

Aleksandra je u petom mjesecu trudnoće, a spol bebe još taje od javnosti. Andrija je dobro poznat domaćoj publici i već je nekoliko puta gostovao u hrvatskoj sa svojim predstavama.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Marini Tucaković glazbenici su ostali dužni 90 tisuća eura, najviše joj duguju jedan folk pjevač i pjevačica kojoj je napisala velike hitove

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS