''bit ću tipično muško...''

Sonja Kovač uz niz fotografija zamolila svoje pratitelje za njihovo mišljenje: Koji vam se najviše sviđa?

Sonja Kovač - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Sonja Kovač u zadnje vrijeme voli čuti mišljenje svojih pratitelja oko outfita koje je iskombinirala.

Influencerica Sonja Kovač pokazala je svojih šest jesenskih outfita, od onih svakidašnjih do malo elegantnijih.

Na prvoj fotografiji nosila je kratku bijelu haljinicu bez naramenica, a na glavi je imala visoku zalizanu punđu. Uz to je uskladila crnu torbicu sa srebrnim cirkonima.

Zatim je pozirala u bež haljini na bretele s detaljima bijelih bisera, a na nju je kombinirala bijele salonke sa zlatnim zakovicama i istu takvu torbicu. Kosu je raspustila te prednje dijelove uklonila iza uha.

Treća fotografija pokazuje Sonju odjenutu u neobičnu bijelu košulju haljinu sa sivim dodatkom na pruge te crnom torbicom i mokasinkama.

Na četvrtoj nosi ponovno 'all white' outfit koji se sastoji od minijaturnog grudnjaka koji je kombinirala na bijelo elegantno odijelo.

Potom je pozirala u širokim poderanim trapericama na koje je kombinirala šarenu maramu, crne natikače i bijelu torbicu. Kosu je ovoga puta svezala u nisku punđu.

Na zadnjoj pozira u poslovnom stajlingu. Nosila je bijelo odijelo na koje je kombinirala prugasti bijelo-crni top te crne natikače i torbicu. Kosu je raspustila, a na glavi je imala bijele sunčane naočale.

"Moji posljednji izgledi. Koji vam se najviše sviđa? 1,2,3,4,5 ili 6?", pitala je u opisu ispod objave.

"Bit ću tipični muško i biram ovaj četvrti", "Ma sve je extra topić na ovako divnoj dami", "Meni je ovo top! Super ti stoji", samo su neki od komentara.

Na Instagramu je prati 511 tisuća pratitelja koji pažljivo prate svaku njezinu objavu te rado ostavljaju svoje mišljenje ispod u komentaru.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Zanimljivosti Evo čemu najzgodnije srpske zvijezde mogu zahvaliti svoj izgled, njihovih rutina ne može se svatko pridržavati!

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Nekad i sad Procurile su fotografije Aleksandre Prijović iz vremena kada je imala samo 16 godina i kad su je proslavile Zvezde Granda!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS