njen život u zadnje vrijeme

Sonja Kovač pokazala zanimljiv poslovni outfit, ali pažnju je ukrao preslatki selfie sa zaručnikom!

Sonja Kovač - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Sonja Kovač pozirala je u košulja haljini koja je svu pažnju usmjerila na njezine noge, a u nizu se našla i simpatična fotografija sa zaručnikom.

Influencerica Sonja Kovač podijelila je niz fotografija u kojima je otkrila kako u posljednje vrijeme provodi svoje dane.

Na prvoj fotografiji veselo je pozirala u svijetlorozoj košulja haljinici koja je u prvi plan stavila njezine zgodne noge. Na nju je kombinirala čarape i mokasinke, a kosu je raspustila.

Crni svileni prsluk i torbica dodatno su začinile ovaj poslovni izgled,

Na drugoj fotografiji našla se u zagrljaju svog zaručnika Gorana Mandića koji joj je davao poljubac u obraz.

Zatim je pozirala sa hranom i čašom vina te poslala pusu svima.

"Moj život u posljednje vrijeme: red poljupca pa red hrane i što ti više treba!".

Nives Celzijus napisala joj je u komentaru: "Preslatki ste" te dodala emotikone srca, a nadovezala se i Jelena Leko: "Divni".

"Stvarno si pre pre slatka", "Baš ste slatki", "Anđeo", "Super ste", "Ma top", samo su neki od brojnih komplimenata pratitelja.

Inače, Sonja se kao glumica proslavila u seriji "Zauvijek susjedi", a otkako se ostvarila kao influencerica, živi život kao iz bajke. Putuje svijetom, pozivana je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, a vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju poklonima.

S njom je često i njezin zaručnik Goran Mandić, koji ju je zaprosio prošle godine na Maldivima na desetu godišnjicu njihove veze i kojeg je dugo skrivala od javnosti.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Knoll u bikiniju s tangama pokazala stražnjicu, optužili je za fotošop: ''Svaki guz svoju politiku vodi, jedan kao od brda odvaljen...''

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Nekad i sad Sjećate se Kristine Mandarine? Od izgleda koji ju je proslavio nije ostalo baš ništa, evo kako danas izgleda!

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS