''uzeli ste mi zlatni gumb!''

Ma kako su Mešin i Frano preduhitrili Maju u njezinoj namjeri: ''Ja sam u šoku, ovo vam neću oprostiti, ljuta sam!''

Mlada plesačica Sofija Burić početkom svoje točke uspjela je zavarati žiri showa Supertalent, a onda ih je s nastavkom raspametila.

''Drugačije se oblačim od drugih, volim se oblačiti široko, iz bratovih soba uzmem što mi je dobro. Roditelji i braća baš paze na mene. Kad tata i mama nisu okolo, vidi se baš da me vole, oni me uvijek zaštite. Kad sam bila mala bila sam sramežljiva, ali s treninzima mi se maknula sramežljivost, kad plešem ne razmišljam o ničemu, freestyle plešem, pokreti se samo smišljaju. Volim supertalent'', ispričala je 10-godišnja Sofija Burić prije nego što je priredila pravi spektakl na pozornici showa Supertalent. 

Ono što je pokazala bilo je toliko fantastično da su se Maja Šuput te Igor Mešin i Frano Ridjan borili tko će Sofiji dati zlatni gumb. 

Voditelji su ipak bili brži. 

''Da li je moguće, ali ne, ja sam htjela. Uzeli ste mi zlatni gumb, ja sam u šoku, ovo vam neću oprostiti. Prije svega, čestitke, apsolutno si zaslužila, ali sam ljuta na ovu dvojicu, bila si top'', govorila je Maja. 

''Svjedočili smo svi tvojoj vještini, bila si veličanstvena. Baš se vidi koliko uživaš u ovome što radiš'', rekao joj je Fabijan.

''Savršen nastup, dala si dušu i svaka čast'', komentirao je Davor.

''Pokazala si što po mom skromnom sudu znači supertalent'', zaključila je Martina. 

''Super se osjećam, nisam vjerovala da ću dobiti zlatni gumb, ali baš mi je dago da se vama sviđa'', rekla je Sofija. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić nije prošla neopaženo dok je šetala centrom Zagreba, zna se tko je muškarac s kojim je bila

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte što je Seve priuštila svom sinu jedincu, javno je zahvalila Luki Modriću za ovo iskustvo!

Povezana vijest Celebrity Kakva maestralna izvedba! Kad slušate ovog dječaka, zaboravite na njegove godine!

Povezana vijest Celebrity I žena iz publike zbog ovog je nastupa pobjegla sa svog mjesta, a Maja i Martina jedva su izdržale: ''Izaziva mi mučninu!''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte što je to rasplakalo Mešina! Ova priča inspirirana je stvarnim životom, a od izvedbe ćete se i vi naježiti

Povezana vijest Celebrity ''Ovo je sve, samo nije haljina'': Pogledajte čistu umjetnost u kojoj je Maja Šuput podigla cijelu atmosferu!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte što je Seve priuštila svom sinu jedincu, javno je zahvalila Luki Modriću za ovo iskustvo!

Povezana vijest Celebrity Tko je Hana Tabaković Baksa koja se našla usred skandala za potkradanje humanitarnih akcija?

Povezana vijest Celebrity Poznate humanitarke u centru skandala zbog navodnih sumnjivih poslova? Evo što one kažu na optužbe

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS