jednostavna, a efektna!

Sofiju Vergaru u leopard-haljini bilo je teško gledati u oči, jasno je zbog čega je privukla pažnju prolaznika

Sofia Vergara - 6 Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Sofia Vergara privukla je svu pozornost na ulicama Beverly Hillsa, u jednostavnoj haljini istaknula je svoj dekolte, a paparazzi su sve snimili.

Holivudska glumica Sofia Vergara i njezina kolegica iz serije "Griselda", Paulina Dávila, u nedjelju su provele slobodan dan uživajući na ručku u restoranu Avra ​​na Beverly Hillsu.

Vergara je snimljena u dobrom raspoloženju, a društvo joj je pravila i njezina čivava Amore koju je držala u ruci.

Jednostavna leopard-haljina savršeno joj je pristajala, a njezin prepoznatljivi dekolte bio je glavni fokus prolaznika.

Modnu kombinaciju upotpunila je bijelom torbicom i tenisicama.

Inače, Sofia, koja je napravila pravu senzacija na internetu zbog Netflixove serije "Griselda" u kojoj glumi ozloglašenu narkošeficu, prošle se godine razvela od Joea Manganiella, a sada ponovo ljubi kirurga Justina Salimana.

Joe Manganiello je također nastavio dalje. Dao je svima do znanja da je zaljubljen u Caitlin O'Connor tako što je s pratiteljima podijelo fotografije na Instagramu s romantičnog spoja uoči Valentinova gdje su se mazili i slušali rock bend.

Prije ove objave, TMZ je otkrio da se par uselio zajedno. Izvor je rekao da su Manganiello i O'Connor jako zaljubljeni te da su povezani zbog svojih korijena iz Pittsburgha i strasti prema putovanjima.

Zanimljivo je još to da je glumac u nedavnom intervjuu otkrio da je razlog prekida sa Sofijom Vergarom bio što je on htio djecu, a ona ne.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Duško Tošić nakon razvoda progovorio o odnosu s Karleušom: "Meni je najbitnija stavka bila..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Minea je zbog ove modne kombinacije dobila brojne pohvale, a pratiteljima nije promakla ni njezina zavidna linija: "Manekenka!"

Povezana vijest Celebrity Glamurozno izdanje zvijezde Kumova užarilo je društvene mreže, a nogu je tako lako izbacila kroz seksi prorez!

Povezana vijest Celebrity Kći Mije Begović pokazala je kako provodi vrijeme s kćerkicom, a danas ima poseban razlog za slavlje: "Živim najbolji život!"

Povezana vijest Celebrity Kraljevska obitelj čestitala je Harryju rođendan, evo što su javno objavili unatoč nesuglasicama!

Povezana vijest Celebrity Ella Dvornik čestitala Karleuši na razvodu pa se osvrnula i na svoj: "Da bar i ja to doživim, u rastavi sam tri godine..."

Povezana vijest Celebrity Ovako izgleda zgodni brat Donne Vekić, naša olimpijka pohvalila se njegovim uspjehom: "Ponosna seka..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS