vatrena kolumbijka

Prizori Sofie Vergare u ovoj haljini kao dokaz zašto je zovu jednom od najljepših žena u Hollywoodu

Sofia Vergara Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Nominirana za Emmy, Sofia Vergara se prošetala crvenim tepihom u haljini dizajnerske kuće Dolce & Gabbana i ponovno pokazala zašto je jedna od najbolje odjevenih žena na dodjelama.

Jučerašnji uvod u dodjelu nagrada Emmy 2024. donio je neka izvanredna izdanja slavnih osoba, a među njima je bila i Sofia Vergara.

52-godišnja glumica iz serije "Moderna obitelj" došla je u vatreno crvenoj haljini s dubokim dekolteom dizajnerske kuće Dolce & Gabbana. Dizajn Sofijine haljine s otvorenim ramenima istaknuo je njezine zategnute ruke, prsa i torzo haljine bili su prekriveni nježnim, uskim naborima, dok je suknja sezala do poda i lagano se vukla za Sofijom.

Odabirom ovog dizajna je ponovno pokazala zašto se upravo nju ističe među najbolje odjevenim slavnim osobama na dodjelama.

"Podignula je temperaturu", "Nismo bili spremni", "Smatram da je među najbolje odjevenima", dio je komentara na X-u.

Glumica je bila nominirana za ulogu kolumbijske šefice narkolanca Griselde Blanco Restrepo u miniseriji "Griselda", čime je postala prva Latinoamerikanka nominirana u kategoriji glavne glumice u limitiranoj seriji. Nagradu je na kraju osvojila Jodie Foster, što je korisnike društvenih mreža ostavilo u šoku jer je upravo Vergara bila glavna favoritkinja.

1/41 >> Pogledaj i ovo +37 Celebrity Jednoj je 51, drugoj 52 godine: U haljinama koje su stisnule njihove raskošne obline zasjenile su mlađe kolegice!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Lasagna zahvalio svima koji su pjevali s njim na kiši i vjetru: ''I dalje ne vjerujem da se sve ovo događa...''

Povezana vijest Celebrity Koga Una Praljak ljubi u stvarnom životu? Zavodnica iz naše serije sretno je zaljubljena: ''Daljina nije problem''

Povezana vijest Celebrity Kandidat MasterChefa u kuhinju stigao sa slikom bake, ovako je objasnio svoj potez: ''Nekako mi je...''

Povezana vijest Clubzone Ovo je Casa De Padel, ljepotica koja sport diže na novu razinu

Povezana vijest Celebrity Rozga rastura u Srbiji kao Prijovićka u Hrvatskoj: Najavila je i peti koncert u Beogradu!

Povezana vijest Celebrity Selena Gomez na dodjeli Emmyja spomenula žene s mačkama bez djece: ''I dopustite mi da kažem...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS