''Što ti jedeš?''

Kako je moguće da Sofia Vergara ima 51 godinu?! Kad vidite nove fotke u badiću, bit će vam jasno zašto svi postavljaju baš ovo pitanje!

Sofia Vergara Sofia Vergara/Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Sofia Vergara objavila je na profilu na Instagramu nove fotografije u badiću iz Italije, i to kako bi proslavila sebi bitnu stvar.

Jedna od najplaćenijih glumica današnjice i zvijezda serije "Moderna obitelj" Sofia Vergara proslavila je brojku od 30 milijuna pratitelja na profilu na Instagramu, i to na način koji se njima itekako svidio.

"30.000.000 pratitelja!! Hvala vam svima! Hvala što ste uvijek tu za mene! Hvala što me uvijek podržavate u svemu što radim!! Poljupci iz Italije!!" napisala je 50-godišnja Sofia uz fotografije na kojima pozira u badiću koji je naglasio njezinu besprijekornu liniju.

"Ova žena je nedavno navršila 25 godina?", "Stvarno, Sofia, što ti jedeš?", "Kako joj ovo uspijeva?", "Ova žena trebala bi biti na zastavi Kolumbije", "Bez imalo sumnje, najljepša žena u svemiru", "Savršena", "Broj jedan u svijetu", "Kraljica Instagrama", neki su od komentara koje je dobila.

Sofia je prvo radila kao model kada ju je jedan fotograf zamijetio na lokalnoj plaži, a ubrzo se s obitelji preselila u Miami. Glumom se počela baviti dok je studirala stomatologiju u Kolumbiji, prva uloga bila joj je u seriji ''Acapulco'', a glumila je i u ''Spasilačkoj službi''.

Od 2015. godine u sretnom je braku s američkim glumcem, 45-godišnjim Joeom Manganiellom, koji je jednu od uspješnijih uloga imao u poznatom filmu ''Čarobni Mike'', a upravo su njih već nekoliko puta proglasili najzgodnijim dvojcem holivudske scene.

Od 1991. do 1993. bila je udana za Joea Gonzaleza, s kojim ima sina Manola Gonzalez-Ripollu Vergaru. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Razgolićena i nauljena Lidija Bačić zavodljivim videom podigla temperaturu na društvenim mrežama: "Ovo je previše..."

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Nekad i sad Bivši joj je lice zalio kiselinom, a nekad lijepa voditeljica sad je pokazala svoje lice nakon 400 operacija kojima se podvrgnula

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS